Μετά τις μάσκες – αερόστατα στην Ελλάδα… τώρα και φίδια ως μάσκες στη Βρετανία!
Viral

Μετά τις μάσκες – αερόστατα στην Ελλάδα… τώρα και φίδια ως μάσκες στη Βρετανία!

Μετά τις μάσκες – αερόστατα στην Ελλάδα… τώρα και φίδια ως μάσκες στη Βρετανία!

Δεν υπάρχει καμία σωτηρία...

Οι μάσκες είναι το απόλυτο must αξεσουάρ ελέω κορονοϊού και απαραίτητη προϋπόθεση σε Ελλάδα και εξωτερικό για να εισέλθει κανείς σε καταστήματα, supermarkets όσο και ΜΜΜ.

Μπορεί οι μάσκες – αερόστατα που δόθηκαν σε μαθητές νηπιαγωγείου και δημοτικού να έκαναν πάταγο στη χώρα μας, όμως, ένας Βρετανός μάς φόρεσε τα γυαλιά ασυζητητί με την αδιανόητη πατέντα που σκέφτηκε.

Αντί για οποιαδήποτε άλλη μάσκα που θα μπορούσε να φορέσει για να μετακινηθεί με το λεωφορείο επέλεξε να φορέσει… ένα τεράστιο ζωντανό φίδι!

Στο λεωφορείο με προορισμό το Manchester όλα τα κεφάλια γύρισαν στο περίεργο αυτό θέαμα. Άλλα με απορία και άλλα με τρόμο παρακολουθούσαν τον επιβάτη να κάθεται αμέριμνος έχοντας το πελώριο ερπετό τυλιγμένο στον λαιμό του.

«Οι κυβερνητικές οδηγίες προβλέπουν ξεκάθαρα πως δεν χρειάζεται να φοράει κανείς χειρουργική μάσκα κι ότι οι επιβάτες μπορούν να κατασκευάζουν τη δική τους μάσκα ή να φοράνε κάτι κατάλληλο, όπως ένα μαντήλι ή μια εσάρπα», σημείωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της διεύθυνσης συγκοινωνιών του Μάντσεστερ μετά το απίθανο περιστατικό και συμπλήρωσε:

«Αν και αυτό αφήνει ένα μικρό περιθώριο ερμηνείας, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορείς να φορέσεις δέρμα ερπετού ειδικά αν το δέρμα παραμένει πάνω στο ερπετό…!»

Δείτε το βίντεο που κατέγραψε επιβάτης του λεωφορείου:

https://www.youtube.com/watch?v=5vNpaKgIB4w&feature=emb_title