Τι κοινό έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο James Bond;
Viral

Τι κοινό έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο James Bond;

Τι κοινό έχει η Βασίλισσα Ελισάβετ και ο James Bond;

Πάει ο νους σας;

Αν νομίζετε ότι η James Bond δεν θα μπορούσε να έχει καμία σχέση με τη Βασίλισσα Ελισάβετ μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε.

Και το μάθαμε χάρη στον Tom Hanks και την πρόσφατη συνέντευξή του στο The One Show του BBC στο πλαίσιο προώθησης της βιογραφικής ταινίας Elvis.

Θυμήθηκε τη φορά που κάθισε δίπλα στη Βασίλισσα Ελισάβετ το μακρινό 2011 το δείπνο του 2011 στο πλαίσιο της επίσκεψης του τότε προέδρου των ΗΠΑ Barack Obama, στο Ηνωμένο Βασίλειο. και οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να τα πουν λιγάκι.

Μεταξύ άλλων η μονάρχης του έκανε και μία αποκάλυψη για τα γούστα της στα… κοκτέιλ, όπως εξομολογήθηκε ο χολιγουντιανός σταρ.

«Κάθισα ακριβώς δίπλα στη βασίλισσα για το δείπνο του 2011 που ήταν μέρος της επίσκεψης του τότε προέδρου των ΗΠΑ, Barack Obama στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η συνομιλία με τη Βασίλισσα είναι κάτι για το οποίο πρέπει να προετοιμαστείτε. Ήξερα ότι θα καθόμουν δίπλα της, έτσι ήθελα να μπορώ να μιλήσω για πράγματα που ήταν σημαντικά, αλλά όχι απρεπή. Όπως για το πόσο συχνά έχει πραγματικά ελεύθερο χρόνο και πόσο έχω εγώ. Ήταν μια ωραία κουβέντα» δήλωσε.

Έτσι το ένα έφερε το άλλο και η Ελισάβετ του αποκάλυψε ποιο είναι το αγαπημένο της κοκτέιλ και αυτό ήταν φυσικά το all time classic martini.

Διαβάστε περισσότερα στο okmag.gr.