Το πορνό προστατεύει… το περιβάλλον!
Viral

Το πορνό προστατεύει… το περιβάλλον!

Το πορνό προστατεύει… το περιβάλλον!

Μέχρι τώρα γνωρίζαμε ότι οι ταινίες ενηλίκων έχουν συγκεκριμένο και προφανή σκοπό.

Πλέον, η μεγάλη βιομηχανία του πορνό αποφάσισε να εκμεταλλευτεί τη δημοφιλία της και τα εκατομμύρια των views που έχει για καλό.

Ένας από αυτούς είναι και η προστασία του περιβάλλοντος.

Διότι όντως ζούμε στην εποχή που 17χρονοι έφηβοι, όπως η Γκρέτα Τούνμπεργκ και το Pornhub έχουν τη δύναμη να επηρεάζουν εκατομμύρια ανθρώπους, ευτυχώς για καλό!

“Το πιο βρώμικο πορνό” η νέα περιβαλλοντική καμπάνια!

“Είμαστε βρώμικοι στο Pornhub αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι ακτές μας πρέπει να είναι και αυτές βρώμικες”, δήλωσε ο αντιπρόεδρός του, Corey Price, μιλώντας για τη νέα καμπάνια που ξεκινά το κανάλι για τη ρύπανση των ωκεανών.

Η νέα αυτή καμπάνια αποτελείται φυσικά από ένα βίντεο με τίτλο “Το πιο βρώμικο πορνό” και κυριολεκτεί.

Σε αυτό πρωταγωνιστεί το “Leolulu”, ένα από τα πιο δημοφιλή ερασιτεχνικά ζευγάρια του site ενηλίκων.

Το concept της ταινίας είναι απλό: το ζευγάρι ταξιδεύει σε μια πανέμορφη παραλία για να επιδοθεί σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα… δηλαδή σεξ! Η παραλία όμως είναι μια από τις πιο βρώμικες του πλανήτη.

Και τότε εμφανίζονται καθαριστές.

Το βίντεο κλείνει με τον μήνυμα ότι κάθε φορά που κάποιος θα μπαίνει και θα βλέπει την ταινία, το site θα κάνει μια δωρεά στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Ocean Polymers, που ασχολείται με την προστασία των ωκεανών.

“Η μόλυνση των ωκεανών έχει γίνει ένα από τα πιο σημαντικά παγκόσμια θέματα και απλώς χειροτερεύει. Γι’ αυτό είναι επιτακτικό να χρησιμοποιήσουμε την πλατφόρμα μας για να αφυπνίσουμε τον κόσμο και να τον εμπνεύσουμε να κάνει αλλαγές, όχι μόνο για τώρα αλλά και για τις γενιές που έρχονται”, επεσήμανε ο Price.

Kαι ιδού το πανέξυπνο βίντεο:

Υπενθυμίζουμε πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Pornhub, εκμεταλλεύεται τη δημοφιλία του για καλό σκοπό.

Αντίστοιχη ενέργεια είχε κάνει πρόσφατα και αφορούσε την προστασία των μελισσών με την καμπάνια “Βeesexual”.