Βρετανία: Δαιμόνια μητέρα βγάζει 95 λίρες την ώρα, καθαρίζοντας σπίτια γυμνή!
Viral

Βρετανία: Δαιμόνια μητέρα βγάζει 95 λίρες την ώρα, καθαρίζοντας σπίτια γυμνή!

Βρετανία: Δαιμόνια μητέρα βγάζει 95 λίρες την ώρα, καθαρίζοντας σπίτια γυμνή!

Λέτε να δώσει ιδέες και στις Ελληνίδες;

Μία πολυμήχανη παντρεμένη μαμά από τη Βρετανία, “έστιψε” το μυαλό της και ξεκίνησε την πιο παράδοξη, αλλά επικερδή επιχείρηση.

Ασχολείται με την καθαριότητα και καταφέρνει να κερδίζει μέχρι 95 λίρες για κάθε ώρα που καθαρίζει σπίτια διάφορων πελατών. Η μόνη διαφορά της, όμως, με τα υπόλοιπα συνεργεία καθαρισμού είναι ότι τα καθαρίζει γυμνή!

Η 35χρονη Claire O’Connor δούλευε παλαιότερα στην καθαριότητα ξενοδοχειακών μονάδων και μόλις της ήρθε η απίθανη ιδέα αυτή, παραιτήθηκε και βάλθηκε να κατακτήσει τον επιχειρηματικό κόσμο από τις δικές της πρωτοποριακές επάλξεις…

Φορώντας μόνο το άρωμά της, καθαρίζει σπίτια ανθρώπων, για τους οποίους όμως έχει κάνει πρώτα έναν απαραίτητο έλεγχο για να αποφύγει δυσάρεστες καταστάσεις…

“Δεν επιτρέπεται το άγγιγμα, οι φωτογραφίες και τα ‘έξτρα’. Απλά πάω, κάνω τη δουλειά μου και φεύγω”, ανέφερε στα τοπικά μέσα.

Ο άνδρας της αρχικά νόμιζε πως επρόκειτο για κάποιο αστείο, αλλά γρήγορα του κόπηκε το γέλιο, αφού τα πράγματα ήταν πέρα για πέρα αληθινά.

“Είναι εντάξει με αυτό, γιατί ξέρει τι είδους άνθρωπος είμαι. Είμαι λίγο τρελή και ξέρει πως δεν είναι να τα βάλει κανείς μαζί μου”, εξήγησε η ευρηματική Claire.

Για όποιον ενδιαφέρεται βρήκαμε τον τιμοκατάλογό της και έχει ως εξής:

Καθάρισμα με εσώρουχα 75 λίρες/ώρα

Καθάρισμα topless 85 λίρες/ώρα

Καθάρισμα εντελώς γυμνή 95 λίρες/ώρα

Η Claire είναι αρκετά ευχαριστημένη και φιλοδοξεί να μεγαλώσει την επιχείρησή της, εάν όλα πάνε καλά, και να προσλάβει στο μέλλον κι άλλα άτομα, γυναίκες και άνδρες.

Πηγή: Mirror/Metro