Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Τι σας προτείνουν τα πολυτελή ξενοδοχεία;
Κοινωνία

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Τι σας προτείνουν τα πολυτελή ξενοδοχεία;

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων: Τι σας προτείνουν τα πολυτελή ξενοδοχεία;

Πώς θα σας φαινόταν να ζήσετε τη μαγεία των γιορτών κάνοντας ρεβεγιόν Χριστουγέννων σε κάποιο μεγάλο ξενοδοχείο; Η εναλλακτική που προσφέρουν τα αθηναϊκά ξενοδοχεία για αξέχαστες γιορτές είναι και trendy και ιδιαίτερη, κυρίως από γαστριμαργική άποψη.

Τα μεγάλα ξενοδοχεία της Αθήνας έχουν ήδη στολιστεί και αποπνέουν έναν κοσμοπολίτικο αέρα και σας καλούν να ζήσετε ένα διαφορετικό ρεβεγιόν την παραμονή των Χριστουγέννων με επιμελημένες γεύσεις και glam αέρα. Τι έχουν, λοιπόν, να σας προτείνουν; Ανακαλύψαμε τα γευστικά μενού τους και σας αφήνουμε να αποφασίσετε!

New Hotel

Ένα ιδιαίτερο και artistic ξενοδοχείο της Αθήνας σας προτείνει ιδιαίτερες γεύσεις με εσάνς Κύπρου (το κολοκάσι είναι τυπικό του νησιού) μιας και ο ιδιοκτήτης της αλυσίδας, Δάκης Ιωάννου είναι επιφανές μέλος της κυπριακής κοινότητας.

Athenaeum Hotels

Τα δύο νέα πολυτελή ξενοδοχεία της Λεωφόρου Συγγρού σας προσφέρουν απολαυστικό μπουφέ και γαλοπούλα

Electra Hotels

Ένας από τους πιο παλιούς ομίλους πολυτελών ξενοδοχείων στην Αθήνα- που πρόσφατα άνοιξε το μοναδικό Metropolis στη θέση του παλιού υπουργείου Παιδείας στη Μητροπόλεως- έχει τρεις προτάσεις για εσάς στα τρία του ξενοδοχεία.

Hilton Athens

Το Galaxy Bar είναι διάσημο για τη θέα του  και σας προσφέρει μενού 7 πιάτων για την παραμονή των Χριστουγέννων

Grand Hyatt Athens

“Do you believe in magic?” σας ρωτάει το παλιό Ledra Marriott που έγινε Grand Hyatt με το μενού του να προτείνει πάπια αντί για γαλοπούλα.

Grande Bretagne

Το σήμα κατατεθέν του Συντάγματος προσφέρει τις γκουρμέ γεύσεις του στο roof garden του, με το μενού να περιλαμβάνει φουά γκρα και παραδοσιακή γαλοπούλα.

King George

Το “αδελφάκι” της Μεγάλης Βρετανίας, προσφέρει elegant live μουσική με τσέλο στο Tudor Hall ενώ θα γεύεστε τουρνεντό και γαλοπούλα.

Athenaeum Intecontinental

Το γνωστό εστιατόριο Premiere του ξενοδοχείου προγραμματίζει ένα gala dinner συνοδεία ζωντανής μουσικής.