Το πιο ωραίο boho κατάστημα στην πόλη
Βόλτα στην πόλη

Το πιο ωραίο boho κατάστημα στην πόλη

Το πιο ωραίο boho κατάστημα στην πόλη

Στην οδό Ηπείρου 8, κοντά στο Αρχαιολογικό μουσείο, βρίσκεται ο ναός του στυλ. Ένα boho γλυκό μαγαζάκι, που βρίσκεις ένα σωρό θησαυρός, και είναι ο ναός του κάθε ανήσυχου στυλίστα, αλλά και των ανθρώπων που αγαπούν τη μόδα και το στυλ και θέλουν να βρουν μοναδικά κομμάτια.

Στα περισσότερα vintage μαγαζιά υπάρχει ένα αδιαχώρητο από ρούχα συνήθως όλα μαζί, ανακατεμένα και στο τέλος από την πολλή πληροφορία, σου έρχεται αποστροφή και δεν αγοράζεις τίποτα.

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του καταστήματος με τα μεταχειρισμένα ρούχα και αξεσουάρ - Facebook/bohovintageclothing

Ο ατμοσφαιρικός χώρος του καταστήματος με τα μεταχειρισμένα ρούχα και αξεσουάρ – Facebook/bohovintageclothing

Στο εν λόγω boho μαγαζί χαίρεται και το μάτι και η τσέπη. Και είναι τόσο εύκολο να βρεις τι ψάχνεις, όλα είναι χωρισμένα σε κατηγορίες.

https://www.instagram.com/p/BqM4la3HXEa/

Χρόνια τώρα διατηρώ μια πολύ ιδιαίτερη σχέση με τα μεταχειρισμένα και το ‘χω μεράκι να τα ανακαλύπτω. Τόσο στο Παρίσι, όσο και το Άμστερνταμ (που είναι ο ναός των μεταχειρισμένων), έχω τα μέρη που επιστρέφω ξανά και ξανά. Πλέον και αυτό της οδού Ηπείρου μπήκε στην καρδιά μου και θα μπορούσα να το έχω ανακαλύψει σε πολλές γωνιές του κόσμου.

https://www.instagram.com/p/BqFY_b3HNpb/

https://www.instagram.com/p/BqFAQLeHby9/

Τα ετερόκλητα στοιχεία που διαθέτει αναπνέουν αρμονικά και νιώθεις κάτι πολύ «ζεν» στην ατμόσφαιρα.

Ο διάσημος ιδιοκτήτης της

Ο Παρασκευάς ο ιδιοκτήτης είναι διεθνούς φήμης μοντέλο και πρωταγωνιστούσε σε καμπάνιες του Steven Meisel και έχει δουλέψει με τη Laetitia Casta και τη Gisele και ενώ σωρό άλλα διάσημα μοντέλα.

Έχει κάνει σοβαρή διεθνή καριέρα έχει ταξιδέψει σ’ όλο τον κόσμο και έχει φέρει τις παραστάσεις του όλες και την αγάπη του για τη μόδα σ’ αυτό το μαγαζί.

https://www.instagram.com/p/BkkNEwqnYpp/

Εδώ και καιρό καταπιάνεται και με άλλες καλλιτεχνικές του ανησυχίες. Έχει κάνει μια ταινία μικρού μήκους, μια έκθεση με ξυλόγλυπτες κατασκευές και το βιβλίο που έχει γράψει με τίτλο “Σεβασμός” μεταφέρει μέσα το ελληνικό ιδεώδες με το μεγαλείο των αρχαίων Ελλήνων.

Ο ίδιος, σεμνός και διακριτικός, του αρέσει να βάζει σε κάθε τι το μεράκι του και μαζί με τη γυναίκα του την Κέλλυ σ’ αυτό το όμορφο μαγαζί, έχουν βάλει όλα αυτά που αγαπούν.

Το boho μοιάζει να έχει ξεπηδήσει από σελίδες editorial. Έχει παντρέψει ρούχα και αξεσουάρ από ταξίδια του στο Rajasthan μέχρι αντικείμενα από τους Καρακατσάνηδες. Όλα συνυπάρχουν…

Βρίσκω κάτι μπότες καουμπόικες, ένα πολύ φάσιον ταγάρι. Και ένα τζιν μπουφάν που η Κέλλυ έχει παρέμβει δημιουργικά.

https://www.instagram.com/p/BkkNMkNnWqy/

Φεύγω ευτυχισμένη. Με εβδομήντα ευρώ πήρα μια μεγάλη τσάντα πράγματα και παπούτσια και μπότες και ζώνη και μια μπλούζα με το Μίκυ Μάους που θα ζήλευε και η Chiara Ferragni. Πόσο αγαπώ αυτή την πόλη; Εκεί που νομίζω ότι τα έχω δει όλα λοξοδρομώ και βρίσκω τον επόμενο θησαυρό.

Boho vintage clothing Hπείρου 8, 2111841101