25η Μαρτίου: Ποιες εκπομπές θα πάρουν «ρεπό» και ποιες όχι;
Τηλεόραση

25η Μαρτίου: Ποιες εκπομπές θα πάρουν «ρεπό» και ποιες όχι;

25η Μαρτίου: Ποιες εκπομπές θα πάρουν «ρεπό» και ποιες όχι;

Πώς θα διαμορφώσουν τα κανάλια το πρόγραμμά τους;

Προσαρμοσμένο στο κλίμα της 25ης Μαρτίου θα είναι το πρόγραμμα των τηλεοπτικών σταθμών άλλη μια χρονιά με άλλες εκπομπές να βγαίνουν κανονικά στον αέρα, άλλες όχι και άλλες μαγνητοσκοπημένες.

Η ψυχαγωγία σε μεγάλο μέρος της παίρνει ρεπό τη Δευτέρα 25η Μαρτίου με την ενημέρωση να παραμένει στις επάλξεις εκτός από ορισμένες εξαιρέσεις.

ALPHA

Happy Day και η Super Κατερίνα θα προβληθούν κανονικά -με εκπομπές που φρόντισαν να γράψουν ειδικά για τη μέρα- το πρωί της Δευτέρας κρατώντας συντροφιά στους τηλεθεατές με πλούσιο πρόγραμμα διαμορφωμένο στο ύφος της ημέρας.

Πιστή στο ραντεβού της το μεσημέρι θα παραμείνει και η Τατιάνα Στεφανίδου με το Τlive.

ANT1

Χωρίς Γιώργο Παπαδάκη αλλά και Πρωινό στο πρόγραμμά του θα κινηθεί ο ΑΝΤ1. Στις 8:45 θα προβληθεί σε επανάληψη το Ενώπιος Ενωπίω και στις 10:45 το κανάλι επέλεξε να προβάλει την ελληνική ταινία «Ο παράς και ο φουκαράς».

Αλλαγές θα υπάρξουν και το βράδυ με τη θέση του The 2night Show να παίρνει η επανάληψη του Dragons’ Den.

MEGA

Ρεπό παίρνουν την 25η Μαρτίου ενημέρωση και ψυχαγωγικές εκπομπές στο Μεγάλο Κανάλι. Με ξένη ταινία, παιδικό πρόγραμμα και την επανάληψη των Επτά Θανάσιμων πεθερών θα κυλήσει το πρωί.

Εκτός θα μείνει και η Ελένη Μενεγάκη όπου στη θέση της εκπομπής της θα προβληθεί το Μπουκιά και συχώριο, με τον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News επίσης να λείπουν από το πρόγραμμα.

OPEN

Τροποποιήσεις στον προγραμματισμό του έχει και το Open. Η Ώρα Ελλάδος θα δώσει δυναμικό παρών το πρωί με τη σκυτάλη να παίρνει στη συνέχεια η ελληνική ταινία «Μην είδατε τον Παναή».

Ελληνική ταινία θα προβληθεί και το μεσημέρι στη θέση της Οδού Ζαρίφη.

STAR

Χωρίς Breakfast @Star και Αλήθειες με τη Ζήνα στο πρόγραμμα, το Star υιοθετεί πρόγραμμα Σαββατοκύριακου με παιδικές ταινίες ως το μεσημέρι ενώ το απόγευμα η σκαλέτα θα κινηθεί ως έχει.

ΕΡΤ1

«Κάρτα» θα χτυπήσουν και Φώτης Σεργουλόπουλος με Τζένη Μελιτά το πρωί στην ΕΡΤ με μειωμένη σε διάρκεια εκπομπή καθώς στις 11 το κρατικό κανάλι θα προβάλει σε ζωντανή σύνδεση τη στρατιωτική παρέλαση στο κέντρο της Αθήνας.

Κανονικά θα κυλήσει το υπόλοιπο πρόγραμμα με το Στούντιο 4 το μεσημέρι.

ΣΚΑΪ

Στα πόστο της θα βρει η Δευτέρα το ενημερωτικό «οχυρό» του ΣΚΑΪ ωστόσο αντί για την ψυχαγωγική εκπομπή της Φαίης Σκορδά το μεσημέρι οι τηλεθεατές θα απολαύσουν το αφιερωματικό επεισόδιο του Happy Traveller στην 25η Μαρτίου και το ντοκιμαντέρ «1821: Οι ήρωες».

Το υπόλοιπο πρόγραμμα του σταθμού δεν θα μεταβληθεί με τα τηλεπαιχνίδια να παίρνουν τη σκυτάλη το απόγευμα.