Αφροδίτη Γραμμέλη: «Θα έχουμε μεταγραφή έκπληξη από τις κυρίες του ΣΚΑΪ»
Τηλεόραση

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Θα έχουμε μεταγραφή έκπληξη από τις κυρίες του ΣΚΑΪ»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Θα έχουμε μεταγραφή έκπληξη από τις κυρίες του ΣΚΑΪ»

Οι ίντριγκες, τα μπιφ, οι αντιπαραθέσεις και οι καβγάδες κάνουν τον κόσμο να αλλάζει κανάλι» δηλώνει η τηλεκριτικός

Η Αφροδίτη Γραμμέλη μίλησε στις κάμερες σε event όπου έδωσε το «παρών» και αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές εξελίξεις.

«Δεν είναι νωρίς, έχουν ξεκινήσει ήδη οι συζητήσεις για όλους, για την επόμενη σεζόν. Δεν συζητώ για τα μεγάλα συμβόλαια, αυτά που πρέπει να συζητηθούν συζητιώνται ήδη και θα έχουμε σύντομα και ανακοινώσεις.

Θα έχουμε μεταγραφή έκπληξη κυρίως με τα πρόσωπα που είναι στον ΣΚΑΪ, τις κυρίες του ΣΚΑΪ, πιστεύω ότι θα έχουμε αλλαγές εκεί και ενδεχομένως κάποιες άλλες μικροαλλαγές από τα υπόλοιπα κανάλια» ανέφερε.

Μιλώντας για το περιβόητο βίντεο Βασάλου τόνισε:

«Έχουν όλοι δικαίωμα στην άποψη και αυτό το ορίζει η δημοκρατία και ο πολιτισμός. Δεν έχουν όλοι δικαίωμα να ασκούν κριτική γιατί απαιτεί γνώσεις, είναι μια μορφή εξειδίκευσης που δεν μπορεί να την κάνει ο καθένας και γίνεται υπό κάποιους όρους και όχι σε μια κουζίνα. Την άποψη του Κωνσταντίνου τη σέβομαι, αν θα τη λάβω υπόψη μου είναι πολύ προσωπικό.

Οι ίντριγκες, τα μπιφ, οι αντιπαραθέσεις και οι καβγάδες κάνουν τον κόσμο να αλλάζει κανάλι. Ας ηρεμήσουμε και ας δώσουμε λίγη χαρά στον κόσμο. Βαριέται να μας ακούει να τσακωνόμαστε μεταξύ μας. Κάποτε λέγαμε να τσακωθούμε να μας δούνε, τώρα ο κόσμος όταν δει καβγά φεύγει από την τηλεόραση» είπε.