Αφροδίτη Λιάντου: Συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη – «Μείναμε μαζί όταν…»
Τηλεόραση

Αφροδίτη Λιάντου: Συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη – «Μείναμε μαζί όταν…»

Αφροδίτη Λιάντου: Συζεί με τον Αλέξανδρο Σκουρλέτη – «Μείναμε μαζί όταν…»

Το ζευγάρι είναι ευτυχισμένο και έχει κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του

Στην περιοχή του Ζωγράφου μένει η Αφροδίτη Λιάντου με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Σκουρλέτη.

«Νοικιάσαμε ένα σπίτι εδώ, εγώ και ο Αλέξανδρος. Εκείνος κάνει πίσω σε πράγματα, με βοηθάει πολύ στο σπίτι, δεν τα περιμένει όλα από τα χέρια μου. Έχουμε βρει πολύ ωραίες ισορροπίες», αποκάλυψε στην εκπομπή Γεια σου, η ηθοποιός.

«Είμαστε μαζί περίπου ενάμιση χρόνο. Συγκατοικήσαμε και λόγω της Κύπρου, κολλήσαμε κορωνοϊό και οι δύο, μας έβαλαν σε ένα σπίτι και τους δύο που είχαμε κολλήσει, για να μην κολλήσουμε τους άλλους, μια χαρά τα πήγαμε μαζί, λέμε μήπως να μείνουμε εδώ, και μείναμε στο σπίτι εκείνο», εξήγησε.

Για τις ερωτήσεις που δέχονται για πιθανό επόμενο βήμα στη σχέση τους ή γάμο, απάντησε: «Ψιλογελάμε… Εμείς είμαστε λίγο καιρό μαζί, δεν είναι στα πλάνα μας ακόμα».

«Δεν είχα προτάσεις για τηλεόραση μετά τη Γη της ελιάς. Δεν ξέρω γιατί…», αποκάλυψε.

Για τις φήμες που ήθελαν να είναι σε σειρά της ΕΡΤ: «Εγώ δεν έχω ιδέα για αυτό. Μπορεί και γι αυτό να μην έχω δουλειά, γιατί έβγαλαν ότι θα είμαι κάπου. Ούτε καν μου έχει γίνει πρόταση γι αυτό. Ούτε πρόταση στη μητέρα μου έγινε».

«Δεν θα κάνουμε κάτι ακόμα μαζί με τη μητέρα μου, γιατί θα έχουμε πολύ άγχος και οι δύο. Η μητέρα μου μου έλεγε γιατί δεν σπουδάζεις κάτι άλλο;», τόνισε.

Διαβάστε ακόμα

Αφροδίτη Λιάντου: Ο σύντροφός της την φωτογραφίζει στο κέντρο της Αθήνας