Αυτές είναι οι μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού
Τηλεόραση

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού

Αυτές είναι οι μεγαλύτερες συναυλίες του καλοκαιριού

Δες τον οδηγό των συναυλιών!

Το καλοκαίρι πλησιάζει και εμείς μπαίνουμε ήδη σε φεστιβαλικούς ρυθμούς, με τα μεγαλύτερα φεστιβάλ της χώρας από το Release Athens μέχρι το Rockwave να έχουν ήδη ανακοινώσει τους μεγάλους headliners του φετινού καλοκαιριού και το Φεστιβάλ Αθηνών και Επιδαύρου να εξασφαλίζει μερικούς από τους σπουδαιότερους εγχώριους και διεθνείς καλλιτέχνες για μια σειρά από συναυλίες – αφιερωμένες σε σημαντικές επετείους.

Corey Taylor – 28 Μαΐου

Μια από τις πιο αναγνωρίσιμες φωνές αλλά και σημαντικότερες προσωπικότητες της ροκ και metal μουσικής των τελευταίων τριάντα ετών, ο Corey Taylor, τραγουδιστής και ηγέτης σε δύο (!) συγκροτήματα με πολυπλατινένιες (και παράλληλες) καριέρες: τους Slipknot και τους Stone Sour, έρχεται στην χώρα μας για μία συναυλία με τις best – of επιτυχίες του.

Που; Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού, Εισιτήρια: από 45€

Rammstein – 30 Μαΐου

Την Αθήνα έρχονται να ταρακουνήσουν και οι Rammstein, οι οποίοι έκαναν την έκπληξη φέτος και συμπεριέλαβαν τη χώρα μας στην ευρωπαϊκή περιοδεία τους. Υπήρξαν κάποια προβληματάκια στην αρχή λόγω του θέματος που αντιμετωπίζει το Ο.Α.Κ.Α – και παραλίγο να μας κοπεί ο ενθουσιασμός – ωστόσο το θέμα της τοποθεσίας διεξαγωγής της συναυλίας λύθηκε και η προπώληση συνεχίστηκε κανονικά. Έτσι, λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για το “γιγαντιαίο show” που ετοιμάζουν οι Γερμανοί πρωτοπόροι του industrial metal.

Που; Ο.Α.Κ.Α. (Εξωτερικός χώρος), Εισιτήρια: Από 88€

Για να διαβάσετε περισσότερα επισκεφθείτε το monopoli.gr