Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Το έμαθα από τους δημοσιογράφους»
Τηλεόραση

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Το έμαθα από τους δημοσιογράφους»

Άγιοι Ανάργυροι: Ξεσπά ο πατέρας της 28χρονης – «Το έμαθα από τους δημοσιογράφους»

Όσα είπε στον Νίκο Ευαγγελάτο και το Live News

Άλλη μια γυναικοκτονία έγινε στη χώρα μας το βράδυ της Δευτέρας στους Αγίους Αναργύρους, όταν μια 28χρονη δολοφονήθηκε από τον σύντροφό της έξω από το αστυνομικό τμήμα.

Η νεαρή κοπέλα είχε πάει με έναν φίλο της προκειμένου να ενημερώσει τις αρχές για τον φόβο που ένιωθε και ζήτησε να την πάει ένα περιπολικό στο σπίτι της.

Ωστόσο, η αστυνομικός που βρισκόταν σε βάρδια την ενημέρωσε ότι δεν υπήρχε κάποιο διαθέσιμο και θα έπρεπε να καλέσει το 100.

Όπως και έκανε! Η 28χρονη μαζί με έναν φίλο της κάλεσαν το 100 όταν ο σύντροφός της όρμηξε πάνω της και την έσφαξε με πέντε μαχαιριές.

Το σκηνικό διαδραματίστηκε ακριβώς έξω από το αστυνομικό τμήμα και κανείς δεν έσπευσε να το σταματήσει και να τη βοηθήσει.

Το τραγικό όλων είναι ότι ο πατέρας της ενημερώθηκε από τους δημοσιογράφους το πρωί της Τρίτης (2/4).

Ο ίδιος άκουσε για το εν λόγω έγκλημα το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, δεν ήθελε να τηλεφωνήσει την κόρη του μιας και η ώρα ήταν περασμένη.

Όταν το έμαθε δεν μπορούσε να διανοηθεί ότι επρόκειτο για την κόρη του, με τον Νίκο Ευαγγελάτο να μοιράζεται όλα όσα συζήτησε μαζί του.

«Το έμαθα από τους δημοσιογράφους, την ώρα που άνοιξα την νταλίκα μου γιο να πάω μέσα να πάω δουλειά το πρωί. Εκείνη την ώρα με πήρε δημοσιογράφος τηλέφωνο και ρώτησε εάν είναι η κόρη μου και αυτά και λέω ναι εγώ είμαι, δηλαδή πρωί πρωί δεν το περίμενα αυτό το πράγμα, δεν το πίστευα. Δεν το έχω πιστέψει ακόμα. Ακόμα νομίζω ότι είναι πρωταπριλιάτικο αστείο. Χώρισα πολύ νωρίς, τα κορίτσια μου ήταν μικρά 5 και 6 χρονών. Από τότε, είναι μαζί μου, μέχρι τώρα, η μεγάλη μου η κόρη είναι μαζί μου, η πιο μεγάλη μου κόρη. Η μικρή, η Κουλίτσα μου. Γνώρισε το παλικάρι αυτό, το απόβρασμα, αυτό το πράγμα, τον δολοφόνο, τον αλήτη αυτόν. Που τον γνώρισα κιόλας, έτυχε να τον γνωρίσω, αρκετές φορές μίλησα μαζί μου. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι, έμαθα πλαγίως, ότι την κακομεταχειριζόταν, φερόταν άσχημα, όμως η κόρη μου ποτέ δεν μου το παραδέχτηκε, ποτέ και θα ζητήσω από τις ελληνικές φυλακές να αποδώσουν δικαιοσύνη. Ξέρουν εκεί πότε θα πάει.

Ένα τέτοιο άτομο δεν πρέπει να ξαναναπνεύσει έξω από τις φυλακές ή να σαπίσει εκεί μέσα ή να μείνει εκεί μέσα. Δεν θα ξαναβγεί έξω αυτό το άτομο. Δεν πρέπει να ξαναβγεί έξω και να φερθεί άσχημα σε άλλο κορίτσι. Εγώ για τα κορίτσια μου έδωσα όλη μου τη ζωή. Ήρθε αυτός τώρα για ποιο λόγο; Τι είναι; Την αγόρασε; Τι είναι; Είναι ένας άνθρωπος που είναι τεμπέλης, που δεν στέριωσε ποτέ σε δουλειά από ότι έμαθα και τώρα βγήκα αληθινός, έπαιρνε και ουσίες. Είδαμε τον φάκελό του στην αστυνομία. Αυτά δεν μου τα είπανε και εμένα για να τα ξέρω ακριβώς παρόλο που πλησίαζα την κόρη μου και της έλεγα ‘’δεν κάνει κορίτσι μου αυτός, πρέπει να βρεις κάποιον άλλον, να δουλεύετε μαζί, να έχετε να κάνετε πράγματα μαζί, να νοιάζετε ο ένας για τον άλλον και όχι να τον έχεις μέσα στο σπίτι και να τον ταΐζεις’’. Γιατί σε αυτά τα 4 χρόνια που είχαν σχέση όλη η δουλειά του ήταν 5-6 μήνες, σε αυτά τα 4 χρόνια. Τα υπόλοιπα καθόταν στο σπίτι».

Διαβάστε επίσης

MasterChef: Οι φανς το ζήτησαν και έγινε πράξη! Τα ξεκαρδιστικά bloopers από τον Χρήστο Μοίρα ως άλλος Ken