Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου»
Τηλεόραση

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου»

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου»

Όσα δήλωσε η γνωστή ηθοποιός

Την Αιμιλία Υψηλάντη φιλοξένησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» ο Κώστας Τσουρός με τη γνωστή ηθοποιό να μιλά μέσα σε όλα για τον θάνατο της κόρης της εμφανώς φορτισμένη.

«Προφανώς τα πράγματα αλλάξαν σε πολύ μεγάλο βαθμό. Όμως αν θέλουμε να τιμήσουμε τους ανθρώπους που έφυγαν, το πιστεύω ακράδαντα, πρέπει να κάνουμε κάθε προσπάθεια να τιμήσουμε τη ζωή. Βασικά τη ζωή ακόμα και τη δική μας, η οποία μπορεί να είναι πολύτιμη σαν έννοια ζωής αυτή καθ’ αυτή αλλά και για κάποιους ανθρώπους που είναι γύρω μας. Οφείλεις λοιπόν, τιμώντας τους ανθρώπους που έχουν φύγει, να μπορέσεις να κρατηθείς. Να είσαι παρών ακόμα και για να τους θυμάσαι. Όσο θυμάσαι κάποιον, αυτός ζει».

«Να μην πούμε όμως κάτι παραπάνω γι’ αυτό. Δεν είναι σωστό να βάλω την εγγόνα μου στη θέση του παιδιού μου, παρόλο που καμιά φορά μπορεί να γίνεται αυτό άθελα μου. Μια υπερπροστατευτικότητα θα έλεγα. Φυσικό είναι γιατί δεν έχω και κανέναν άλλον, σε ένα σημείο, δηλαδή καταλαβαίνω σαν άνθρωπος ότι και λάθος να κάνω ανθρώπινο είναι και οι άνθρωποι είναι για να κάνουν λάθη».

«Η ευθύνη μου για την εγγονή μου είναι… να ζήσω. Να ζήσω και να είμαι γερή. Αυτό νομίζω ότι είναι ευθύνη όλων μας. Να ζήσουμε και να ζήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να δούμε τι μπορούμε να προσφέρουμε. Πολλές φορές λέμε ότι θα μπορούσαμε να είχαμε δώσει παραπάνω ίσως αγάπη , προσοχή και τα λοιπά. Ωραία, δώσε τώρα! Ο άνθρωπος έχει μεγάλα αποθέματα επιθυμίας για να δώσει αγάπη και να προσφέρει. Όταν λοιπόν κάπου λέει ότι δεν την έδωσε, δεν τον εμποδίζει τίποτα να τη δώσει τώρα» δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης

Famagusta spoiler: Και η Αιμιλία Υψηλάντη στο καστ – Ο ρόλος της