Δείτε την απόλυτη συνταγή για μακαρονάδα τσουχτή, την παραδοσιακή συνταγή της Μάνης!

Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μακαρονάδα λιγκουίνι με τριμμένη μυζήθρα, βούτυρο και τηγανητά αυγά!

Για τα ζυμαρικά

  • 500 γρ. λιγκουίνι
  • 50 γρ. ελαιόλαδο
  • 50 γρ. βούτυρο
  • 150 γρ. μυζήθρα, τριμμένη

Για τα αυγά

  • 5 αυγά, μεσαία
  • 1 κ.γ. βούτυρο
  • 1 κ.σ. ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι

Για το σερβίρισμα

  • 50 γρ. μυζήθρα, τριμμένη
  • πιπέρι , φρεσκοτριμμένο

 

Διαβάστε επίσης

Έχει η κλασική χωριάτικη σαλάτα μυστικά; Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την απάντηση!