Δείτε την απόλυτη συνταγή για μακαρονάδα τσουχτή, την παραδοσιακή συνταγή της Μάνης!
Ο Άκης Πετρετζίκης φτιάχνει μακαρονάδα λιγκουίνι με τριμμένη μυζήθρα, βούτυρο και τηγανητά αυγά!
Για τα ζυμαρικά
- 500 γρ. λιγκουίνι
- 50 γρ. ελαιόλαδο
- 50 γρ. βούτυρο
- 150 γρ. μυζήθρα, τριμμένη
Για τα αυγά
- 5 αυγά, μεσαία
- 1 κ.γ. βούτυρο
- 1 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι
- πιπέρι
Για το σερβίρισμα
- 50 γρ. μυζήθρα, τριμμένη
- πιπέρι , φρεσκοτριμμένο
Διαβάστε επίσης
Έχει η κλασική χωριάτικη σαλάτα μυστικά; Ο Άκης Πετρετζίκης έχει την απάντηση!