Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ αποστάσεως…»
Τηλεόραση

Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ αποστάσεως…»

Αλέκος Συσσοβίτης: «Μου πρότεινε να κάνουμε παιδί εξ αποστάσεως…»

Η εξομολόγηση του γνωστού ηθοποιού

Καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» ήταν ο Αλέκος Συσσοβίτης.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την καλλιτεχνική του διαδρομή ενώ σε μία προσωπική αποκάλυψη εξομολογήθηκε ότι μία κοπέλα του ζήτησε να κάνουν παιδί… εξ αποστάσεως.

«Μου το έχει προτείνει περισσότερο κοπέλα να κάνουμε παιδί εξ αποστάσεως παρά εγώ. Ήταν όπως είναι τώρα τα ζευγάρια που χωρίζουν ή κάποιοι γονείς, οι οποίοι υιοθετούν ένα παιδί και το μοιράζονται στη ζωή τους».

«Εφικτό είναι γιατί όλη η Ευρώπη, η Αμερική, η Δύση μας επηρεάζει και μας κατευθύνει, το κάνει αυτό. Τώρα το βλέπω στην πράξη γιατί ο κουμπάρος και τα βαφτιστίρια μου έχουν μία πολύ ιδιαίτερη σχέση με εμένα που αντιλαμβάνομαι τι είναι να είσαι γονέας, τι σημαίνει να είναι παιδί και να μεγαλώνει σε μία οικογένεια, τι προβλήματα υπάρχουν όταν δεν υπάρχει ένας από τους γονείς και σέβομαι και εκτιμώ ότι κι ο ένας κι ο άλλος πρέπει να είναι πολύ δοτικός και τα δύο φύλα απέναντι στο παιδί».

«Ελάχιστες φορές μου έλειψε που δεν έχω ένα παιδί. Είμαι πολύ πρακτικός. Αν δεν ξυπνήσω να ονειρευτώ κάτι και στον ύπνο μου, δεν μπορώ να πω ότι μου λείπει».

Διαβάστε επίσης

Αλέκος Συσσοβίτης: Συγκλονίζει με τη δραματική εμπειρία κατάδυσης που παραλίγο να του κοστίσει τη ζωή