Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Επειδή με ήξεραν τι ζώον ήμουν άρχισε να τραγουδά και…»
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Επειδή με ήξεραν τι ζώον ήμουν άρχισε να τραγουδά και…»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Επειδή με ήξεραν τι ζώον ήμουν άρχισε να τραγουδά και…»

Όσα μοιράστηκε με την Ναταλία Αργυράκη

Στη Ναταλία Αργυράκη και την εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.

Ο ηθοποιός μίλησε για το δελτίο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης που παρουσίαζε αλλά και τις συμβουλές της γιαγιάς του, Κατίνας Παξινού.

«Στο τέλος του δελτίου ειδήσεων έβγαζα το γυαλί και έπεφτε το σήμα τέλους. Ήμουν 17 χρόνια. Την πρώτη φορά είχα γίνει διάσημος μέσα σε ένα βράδυ.

Τότε στις σειρές δεν έπαιζα πολύ γιατί ήταν κάπως περίεργο. Το να με βλέπεις στις ειδήσεις και μετά με μουστάκι, ήταν περίεργο.

Όταν ήταν το δημοψήφισμα για την βασιλευομένη ή όχι Δημοκρατία, το “ναι” ήταν πολύ υψηλό. Επειδή με ήξεραν τι ζώον ήμουν άρχισε να τραγουδά και με έπιασαν τα γέλια και έγινα ρεζίλι.

Ο ρόλος μου στο “Δις Εξαμαρτείν” ήταν τυχαίος. Το πρώτο μου πλάνο ήταν κόπια του δελτίου ειδήσεων. Και η Μεντή έβλεπε τις ειδήσεις και όταν έβγαλα τα γυαλιά μου λέει “Α να χαθείς κρύε”. Ήταν πολύ προχωρημένο για την εποχή.

Η γιαγιά μου μού λέει “Είσαι τρελός; Πού θα πας;”. Μου έλεγα θα πας σε μια δουλειά που θα πρέπει να ψάχνεις δύο φορές τον χρόνο; Στην αρχή ήμουν αγγούρι, ωραίος μεν αλλά δεν τα έλεγα.

Τώρα που είμαι τόσα χρόνια στη δουλειά μπορώ να παίξω και δράμα μια χαρά! Οδηγήθηκα την κωμωδία για να μην έχω τη σύγκριση με τη γιαγιά μου, Κατίνα Παξινού».

Διαβάστε επίσης

Ναταλία Γερμανού: «Με βρίζουν με τόσο τέλεια ελληνικά που το κοιτάς και λες είναι κομψοτέχνημα»