Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής και ευθυνόφοβος»
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής και ευθυνόφοβος»

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής και ευθυνόφοβος»

Όσα μοιράστηκε για την περιπέτεια υγείας του

Καλεσμένος στην εκπομπή, Ενώπιος Ενωπίω, βρέθηκε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην επιλογή του να μην κάνει οικογένεια αλλά και την περιπέτεια υγείας του.

«Μου έδιναν τους ρόλους του ωραίου και δεν ήταν αυτό που ήθελα. Δεν εκμεταλλεύτηκα την πλούσια ερωτική μου ζωή καθόλου. Είχα ευκαιρίες να το εκμεταλλευτώ αλλά ήταν έξω από εμένα. Είμαι άνθρωπος των σχέσεων. Έχω κάνει μόνο μακροχρόνιες σχέσεις. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είχα και περιστασιακές σχέσεις αλλά κυρίως είχα μακροχρόνιες. Έχω περάσει μια πολύ ευτυχισμένη ζωή. Ήταν επιλογή μου να μην κάνω παιδί. Είμαι εγωιστής, είμαι ευθυνόφοβος ή και τα δύο; Δεν έπαιξε ρόλο η καριέρα και δεν το δέχομαι. Ξέρω μεγάλους ηθοποιούς που έχουν οικογένεια. Δεν ένιωθα την ανάγκη. Μου αρέσουν τα παιδιά να τα βλέπω, να τα αγκαλιάζω, να τα αγαπάω και να πάνε σπίτι τους. Να μην τα έχω εγώ! Για αυτό και δεν έχω και σκυλί».

«Όταν βλέπεις σε ένα χαρτί ότι αυτό που βλέπουμε στην αξονική θέλει περαιτέρω διερεύνηση, σου κόβονται τα πόδια. Επειδή όλη η οικογένειά μου έχει φύγει από καρκίνο, λέω “ήρθε η ώρα μου”. Ευτυχώς αυτό δεν κράτησε πολύ, χειρουργήθηκα έγκαιρα. Το βρήκα πρώιμα, δεν άλλαξε πολύ η κοσμοθεωρία μου. Αφήνω τη ζωή και με πηγαίνει. Η ζωή μου έκρουσε έναν κώδωνα πολύ ισχυρό για μικρό χρονικό διάστημα. Δεν μου έχει αφήσει κανένα κουσούρι. Κάθε έξι μήνες που κάνω εξετάσεις τρέμω τι θα ακούσω αλλά όλα πάνε καλά. Αυτό που νόμιζα ότι είναι η ζωή, αυτό πιστεύω και τώρα. Δεν έκανα πίσω από τις αξίες μου. Οι στόχοι μου είναι οι ίδιοι, τα πιστεύω μου είναι τα ίδια. Δεν άλλαξαν με την ασθένεια.

Κάθε απώλεια ενός πολύ κοντινού ανθρώπου, όπως της Κατίνας Παξινού, ήταν μεγάλο χτύπημα. Ήταν μεταξύ μαμάς και γιαγιάς. Γνώρισα πολλά μέσα από αυτή τη γυναίκα. Να βλέπω, να μαθαίνω, να έχω ανησυχίες. Τα οφείλω όλα σε αυτήν! Μετά είχα την απώλεια της μητέρας μου, τραντάγματα. Φαίνεται ότι έχω ισχυρές αυτοάμυνες. Η απώλεια των γονιών μου έτυχε σε γυρίσματα. Τελείωσε η ταινία και πήγα στην κηδεία του πατέρα μου».

Διαβάστε επίσης

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: «Δεν θέλω να φαίνομαι “χούφταλο” τώρα που μεγάλωσα»