Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν ψάχνομαι για νέο έρωτα»
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν ψάχνομαι για νέο έρωτα»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν ψάχνομαι για νέο έρωτα»

Όσα είπε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στο Happy Day και μίλησε για τη νέα παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, «Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας», για τη σχέση του με τον γιο του και την πρώην σύντροφό του, Λένα Δροσάκη, αλλά και για το #metoo.

Όπως είπε δεν προέκυψε φέτος τηλεόραση έτσι αφοσιώθηκε στην απαιτητική του παράσταση.

«Ο γιος μου είναι ένα παιδί ζωηρό. Έτσι πρέπει να είναι, χαίρομαι πάρα πολύ για αυτό και απολαμβάνω τις στιγμές μαζί του. Το καλό είναι ότι με τη Λένα μένουμε πολύ κοντά για να βλέπω τον γιο μου, μπορώ να βοηθάω.

Τίποτα δεν είναι εύκολο. Συμβουλευτήκαμε ψυχολόγο με τη Λένα για να μιλήσουμε στο παιδί, ακόμα συμβουλευόμαστε» είπε για το διαζύγιό του.

«Τελευταία μπήκα σε μια διαδικασία να γυμναστώ λίγο παραπάνω, έκανα κάτι που δεν το ήξερα καλά, πιλάτες. Για όσους έχουν κάποια θέματα μυοσκελετικά με έχει ανακουφίσει, θα παίξω λίγη μπάλα με τον Κώστα Φραγκολιά αν και τραυματίστηκε!» αποκάλυψε για τον ελεύθερό του χρόνο.

«H στοχοπροσήλωσή μου είναι η δουλειά και ο Αναστάσης.

Δεν ψάχνομαι για νέο έρωτα. Περπατάω σε αυτό το μονοπάτι. Εκτός αν με χτυπήσει πόρτα στο κεφάλι. Είναι μεγάλη η ευθύνη φέτος σε αυτή την παράσταση και έχω αφοσιωθεί» ανέφερε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη: