Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου ο Γιώργος Ηλιάδης για την Αλίκη»
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου ο Γιώργος Ηλιάδης για την Αλίκη»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Δεν θα ξεχάσω ποτέ όσα μοιράστηκε μαζί μου ο Γιώργος Ηλιάδης για την Αλίκη»

Ο ηθοποιός μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για την καριέρα του, το Σαν ψέμα αλλά και τον δεύτερο σύζυγο της Αλίκης Βουγιουκλάκη

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης ήταν καλεσμένος στην Οδό Ζαρίφη με αφορμή και τη συμμετοχή του στη σειρά Σαν ψέμα του Open όπου υποδύεται τον Ιορδάνη.

Ο ηθοποιός μίλησε για τις διαφορές της τηλεόρασης και του θεάτρου και επικαλέστηκε μια φράση του Μάικλ Κέιν, «Στο θέατρο πρέπει να δείχνεις και στην κάμερα πρέπει να κρύβεις».

«Και στη ζωή μου μαγειρεύω. Δεν είμαι μανιακός με τις δουλειές του σπιτιού. Θα κάνω αυτά που πρέπει για να επιβιώνουμε. Δεν με απασχολεί το σιδέρωμα, δεν με αφορά καθόλου! Είναι τόσο έντονη η καθημερινότητα που δεν σε απασχολεί» είπε για το πόσο μοιάζει με τον Ιορδάνη.

«Είναι περίεργη η σχέση του Ιορδάνη με τον Πέτρο. Κρατιούνται πολύ ωραίες ισορροπίες. Η έννοια του φροντιστή έχει πολύ μεγάλη σημασία. Το παιδί σκέφτεται ποιος θα το φροντίσει. Με τα χρόνια δεν υπάρχει τόσο το “η μαμά αυτό ο μπαμπάς αυτό”» τόνισε.

«Είμαι παιδί του θεάτρου, ήμουν πάρα πολύ μικρός, μπήκα 18 χρονών στη δραματική σχολή. Είμαι 30 χρόνια στο θεάτρο, επαγγελματικά έπαιξα στο δεύτερο έτος της σχολής, στην Επίδαυρο, 25 χρόνια στην τηλεόραση» ανέφερε.

«Το ότι έπαιξα πιτσιρικάς 22 χρονών με τον Βέγγο στην Επίδαυρο ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει, είναι ακόμα στη σφαίρα της φαντασίας.

Το ότι έπαιξα στην ταινία του Κώστα Γαβρά και έκανα τον Αλέξη Τσίπρα ήταν μια ανεπανάληπτη εμπειρία» ανέφερε.

Με αφορμή ότι σήμερα πέθανε ο δεύτερος σύζυγός της Αλίκης Βουγιουκλάκη, έκανε μια αναφορά για τα όσα έμαθε δίπλα του:

«Ο Γιώργος Ηλιάδης, που “έφυγε” σήμερα, ήταν ένας άνθρωπος εξαιρετικός. Έμαθα πολλά κοντά του, τότε που κάναμε τη σειρά για τη ζωή της Αλίκης. Με βοήθησε πάρα πολύ, όχι μόνο για το κομμάτι της σχέσης αλλά και όσα μοιράστηκε μαζί μου. Αυτά δεν θα τα ξεχάσω ποτέ».

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «Έχω φτάσει στο και 1 για τηλεπαιχνίδι»

«Όλα αυτά τα χρόνια έχουν γίνει διάφορες κουβέντες για την τηλεόραση, έχω περάσει από πολλά κάστινγκ.

Είχα φτάσει στο και 1 να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι, για κάποιον λόγο έγινε μια αλλαγή στην τελική επιλογή, πήγαινα για φωτογράφιση και δεν έγινε.

Στο εξωτερικό κατά κύριο λόγο οι άνθρωποι που κάνουν τηλεπαιχνίδια και εκπομπές είναι κυρίως ηθοποιοί. Δεν είναι τυχαίο ότι γίνεται. Δεν σημαίνει ότι αυτοί πρέπει να τα κάνουν. Θα ήθελα να κάνω πράγματα και να δοκιμαστώ στην τηλεόραση».

«Έχουμε αρκετά γυρίσματα μέχρι τέλη Ιουλίου» ανέφερε τέλος για το Σαν ψέμα.