Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Η Ευσταθία είναι σημείο αναφοράς μέχρι τον θάνατό μου»
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Η Ευσταθία είναι σημείο αναφοράς μέχρι τον θάνατό μου»

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Η Ευσταθία είναι σημείο αναφοράς μέχρι τον θάνατό μου»

Ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με τα πιο γλυκά λόγια για τη σύντροφό του

Σε ένα άκρως εορταστικό επεισόδιο ο Τάσος Ιορδανίδης συνάντησε τον μοναδικό Αλέξανδρο Λογοθέτη με τον γνωστό ηθοποιό να μιλάει για την συμμετοχή του στην πετυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Η παραλια», για τους ρόλους που έχει παίξει στο εξωτερικό και την καριέρα που κάνει στην Αγγλία, αλλά και για τον γιο του που του άλλαξε τη ζωή.

«Πίστευα μετά το νησί θα μπορέσω να μείνω στην Κρήτη δεν έγινε αυτό εφικτό. Πέρασαν 14 χρόνια και είμαστε στην Αθήνα ακόμα. Τη θεωρώ απάνθρωπη πόλη αλλά δεν γίνεται να φύγω, η δουλειά είναι εδώ, το παιδί μου εδώ».

Στην καριέρα του θεωρεί πως αυτά που τον διαμόρφωσαν ήταν τα «όχι» που είπε σε προτάσεις που του έγιναν, κάτι για το οποίο θεωρήθηκε «ελιτιστής».

Δανείζοντας τη φωνή του σε διαφημίσεις είχε τις απολαβές και τη δυνατότητα να διαλέξει επιλεκτικά τις δουλειές του.

Σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις αναφέρθηκε στην σύντροφό του Ευσταθία Τσαπαρέλη που είναι για εκείνον το μεγαλύτερο στήριγμα και ο λόγος που έχει καταφέρει όσα έχει κάνει στη ζωή του και στον γιο τους, Μάρκο.

«Αν δεν ήταν η Ευσταθία, δεν θα μπορούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος»

«Ο Μάρκος ήταν μία στροφή, αλλαγή πλεύσης, είδα την ευκαιρία του πώς μπορώ να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Αν δεν ήταν η Ευσταθία, δεν θα μπορούσα να γίνω καλύτερος άνθρωπος.  Με κάνει καλύτερο πατέρα. Η Ευσταθία ήταν ένα κομβικό σημείο στη ζωή μου, σημείο αναφοράς μέχρι τον θάνατό μου. Ό,τι και να συμβεί στη ζωή μας she will be there.

«Στα 40 μου με έπιασε μια τεράστια επιθυμία να γίνω γονιός».

Ποιες είναι οι σχέσεις με τον πατέρα του, Ηλία Λογοθέτη;

«Σε αυτή τη στιγμή η σχέση μου με τον πατέρα μου είναι καλύτερη από ποτέ άλλοτε. Νιώθω πολύ κοντά του ίσως έχει να κάνει και με την ενδοσκόπηση και τη δουλειά που έκανα. Στενοχωριέμαι γιατί περνάει περιόδους δυσκολίας με την υγεία του και αυτό του έχει στοιχίσει την επαφή με τον Μάρκο».






Διαβάστε επίσης

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μου ήρθε ένα μηχανάκι… Ευτυχώς έχω τα πόδια μου ακόμα»