Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Μετάνιωσα που δεν αφιέρωσα στα παιδιά μου όσο χρόνο έπρεπε»
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Μετάνιωσα που δεν αφιέρωσα στα παιδιά μου όσο χρόνο έπρεπε»

Αλέξανδρος Λυκουρέζος: «Μετάνιωσα που δεν αφιέρωσα στα παιδιά μου όσο χρόνο έπρεπε»

Όσα είπε για τη Ζωή Λάσκαρη και τη Μαρία Ελένη Λυκουρέζου

Ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος μίλησε στο Πάμε Δανάη για τη ζωή και την καριέρα του αλλά και τη Ζωή Λάσκαρη.

«Το νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο προκάλεσε συζητήσεις και διαφωνίες. Άλλοτε σε ήπιο τόνο και άλλοτε σε σκληρές αντιδικίες», είπε.

«Θεωρώ ατόπημα της Προέδρου της Δημοκρατίας το γεγονός ότι παρέστη σε έξοδο που έγινε για τον εορτασμό της ψήφισης του νομοσχεδίου. Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας δεν έχει λόγο να μετέχει σε μία γιορτή εκείνων που αγωνίστηκαν».

Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, δεν ανέλαβε ποτέ υποθέσεις παιδικής πορνογραφίας ή βιασμούς ανηλίκων.

«Κανένα από τα παιδιά μου δεν ακολούθησε το επάγγελμα μου, ποτέ δεν τους ζήτησα να το κάνουν. Η Μαρία Ελένη θα μπορούσε να είναι μία καλή δικηγόρος. Δεν ήμουν αυστηρός πατέρας ποτέ. Ίσως δεν αφιέρωσα το χρόνο που θα έπρεπε στα παιδιά μου. Μετάνιωσα που δεν αφιέρωσα στα παιδιά μου όσο χρόνο έπρεπε, είναι κάτι που όφειλα να κάνω με μεγαλύτερη επιμέλεια», είπε.

Όσο για την σύζυγό του, την αείμνηστη Ζωή Λάσκαρη, δήλωσε:

«Από την Ζωή Λάσκαρη μου λείπει περισσότερο η παρουσία της. Δεν πέρασε πολύς χρόνος μέχρι να δω ξανά ταινία με την Ζωή. Τις ταινίες της Ζωής τις βλέπω με πολλή χαρά και νοσταλγία».

«Ντυνόμουν πάντα μόνος μου. Η Ζωή μου έκανε κάποια δώρα, αλλά πάντα ήταν δική μου επιλογή. Έκανα πολλές εκπλήξεις στη Ζωή με ρούχα που πίστευα ότι θα της αρέσουν και δεν έπεφτα έξω. Το πιο συγκινητικό δώρο που μου έκανε η Ζωή είναι ο σταυρός που φοράω και φορούσε κι εκείνη».

Τέλος, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος είπε πως ουδέποτε σκέφτηκε να κάνει άλλο γάμο, ενώ αποκάλυψε πως ήταν επιλογή της Μαρίας Ελένης να μιλήσει για όσα έχει περάσει.