Αλέξανδρος Παρθένης: «Έχω πικρία με το Survivor γιατί μου είχε πει η παραγωγή ότι αν… »
Τηλεόραση

Αλέξανδρος Παρθένης: «Έχω πικρία με το Survivor γιατί μου είχε πει η παραγωγή ότι αν… »

Αλέξανδρος Παρθένης: «Έχω πικρία με το Survivor γιατί μου είχε πει η παραγωγή ότι αν… »

«Έχω πικρία με το Survivor γιατί μου είχαν πει ότι δεν θα μπορώ να συμμετέχω στο All star αν...»

Ο Αλέξανδρος Παρθένης μίλησε στην εκπομπή Πάμε Δανάη για την ενασχόληση του με την εστίαση, τα media, τη σύντροφό του και το Survivor.

«Τα τελευταία χρόνια προτιμάω την εστίαση και οτιδήποτε μου πληρώνει τους λογαριασμούς μου. Μου αρέσει η εστίαση, είμαι επικοινωνιακός, μου αρέσει ο κόσμος. Με τα media πρέπει να υπάρχει ένα όριο, όταν ξεπερνούσαν τα όρια, ίσως τα ξεπερνούσα και εγώ και δεν μπορούσα να το διαχειριστώ. Υπήρξε ένα περιοδικό το οποίο είχε πάρει φωτογραφία μου για να την χρησιμοποιήσει σε γραμμή 090. Κινήθηκα νομικά απέναντί τους».

«Στο modeling ο ένας βοηθούσε τον άλλον, έτυχε να κάνω μια φωτογράφιση που είχε κλείσει ο Γιάννης Σπαλιάρας και του έδωσα το  μισό ποσό».

Για την σχέση του με την Βιβή Κωστοπούλου, ανέφερε:

«Η σχέση μου με την Βιβή είναι μια συμβίωση ομαλή, με τα πάνω και τα κάτω της. Δεν ξέρω αν θα ξανά έμπαινα στην διαδικασία του γάμου. Τα δεδομένα δεν είναι όπως παλιά που έπρεπε να αποκαταστήσεις την σύντροφό σου. Τα παιδιά της Βιβής τα μεγαλώνουμε μαζί, τα θεωρώ και δικά μου». Υπήρξαν κάποτε δυσκολίες που μας έκαναν να είμαστε χωριστά για αρκετό καιρό».

Επίσης σχολίασε για το Survivor: «Θα πήγαινα στο Survivor. Έχω πικρία με το Survivor γιατί όταν είχα βγει το 2018 μου είχαν πει από την παραγωγή ότι δεν θα μπορώ να συμμετέχω στο All star αν πάω στο Nomads. Εκτός του ότι δεν χτύπησε το τηλέφωνό μου,  είδα παιδιά που είχαν πάει στο Nomads να συμμετέχουν».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: