Alpha: Έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης οι πρεμιέρες του καναλιού
Τηλεόραση

Alpha: Έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης οι πρεμιέρες του καναλιού

Alpha: Έσπασαν τα κοντέρ της τηλεθέασης οι πρεμιέρες του καναλιού

Οι τηλεθεατές λάτρεψαν για άλλη μια χρονιά το πλούσιο πρόγραμμα του Alpha αγκαλιάζοντας τόσο τη μυθοπλασία όσο και τις εκπομπές

Στην πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης βρέθηκε για άλλη μια φορά ο Alpha, με τις πρεμιέρες των σειρών και των εκπομπών να έχουν την τιμητική τους.

Σε μία ιδιαίτερα ανταγωνιστική ημέρα, χθες Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου, κατά την οποία τα κανάλια είχαν στον αέρα τους το μεγαλύτερο μέρος του προγράμματός τους, καθώς και τις σειρές μυθοπλασίας τους, οι πρεμιέρες του Alpha στάθηκαν στην κορυφή της τηλεθέασης, αναδεικνύοντας τον Alpha νικητή τόσο στην ψυχαγωγία όσο και στη μυθοπλασία.

Συγκεκριμένα, πρεμιέρα έκανε το «To Πιο Μεγάλο Παζάρι» με τον Ηλία Βρεττό, το πιο διασκεδαστικό τηλεπαιχνίδι το οποίο βασίζεται στην τύχη και στο ρίσκο και χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς, ενθουσιασμού αλλά και αγωνίας. Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι πήρε την πρωτιά στο δυναμικό κοινό 18-54 με 15,2%. Ο Ηλίας Βρεττός, σε ρόλο παρουσιαστή, κάνει καθημερινά στις 17:45 το καλύτερο παζάρι με κέφι, χιούμορ και θετική διάθεση, δίνοντας μια κεφάτη νότα στα απογεύματα μας.

«Ο Παράδεισος των κυριών», η σειρά η οποία μας μεταφέρει στην Αθήνα του 1964 επέστρεψε δυναμικά στις οθόνες μας, κατακτώντας την πρωτιά στην πρεμιέρα της στο δυναμικό κοινό 18-54, με 17,8%. «Ο Παράδεισος των κυριών» γίνεται για ακόμη μια φορά το μήλο της έριδος, αυτή την φορά, όμως, οι εχθροί δεν είναι ορατοί. Τίποτα και κανένας δεν είναι όπως φαίνεται! 1.393.000 τηλεθεατές συντονίστηκαν έστω για 1 λεπτό παρακολουθώντας τις εξελίξεις, ενώ πρωτιά είχε η σειρά και στο γυναικείο δυναμικό κοινό με 21,7%.

Στον πιο ισχυρό ανταγωνισμό της σεζόν, στην πιο απαιτητική πρεμιέρα του, ο «Σασμός» αναδείχθηκε πρωταθλητής κερδίζοντας σε τηλεθέαση τον ανταγωνισμό. Συγκεκριμένα, η δημοφιλής σειρά του Alpha, στην τρίτη της σεζόν, μια σεζόν όπου οι ανατροπές και οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές, ήλθε πρώτος στο σύνολο του κοινού με ποσοστό 21,8% και πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54 με 19,9%. Ήταν επίσης πρώτος στο γυναικείο δυναμικό κοινό με 22,4% , ενώ σε επιμέρους κοινό έφτασε το 28,7%.

Οι πολυαναμενόμενες πρεμιέρες που έρχονται στον Alpha

Ο Γιατρός: Απώλεια μνήμης, restart ζωής

Πρεμιέρα την Κυριακή 01 Οκτωβρίου στις 22:40

Πώς είναι να διαγράφονται ξαφνικά κομμάτια της ταυτότητας κάποιου; Ας πούμε τα τελευταία δώδεκα χρόνια της ζωής του. Πώς μπορεί να ζει χωρίς αυτή τη μνήμη; Και πώς μπορεί να νιώθει μέσα του όταν δεν ξέρει πώς έχει φτάσει εκεί όπου βρίσκεται; Την απώλεια της αίσθησης της μνήμης, ίσως και κατ’ επέκταση του εαυτού, αυτόν τον αποπροσανατολισμό έχει να διαχειριστεί «Ο Γιατρός», στο ομώνυμο ιατρικό δράμα το οποίο κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 01 Οκτωβρίου, στις 22:40, στον Alpha. Πώς τον αντιμετωπίζουν οι γύρω του, οι συνάδελφοί του, η οικογένειά του; Ποιες αλήθειες του κρύβουν και πώς θα τις ανακαλύψει; Στην προσπάθειά του να ενώσει τα κομμάτια της ζωής του και να επουλώσει τα τραύματά του, η διαδρομή είναι επώδυνη για τον ίδιο αλλά συναρπαστική για όσους την παρακολουθούν.

11 χρόνια «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα»!

Πρεμιέρα την Κυριακή 01 Οκτωβρίου στις 20:00

Για ενδέκατη χρονιά η αγαπημένη μας σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επιστρέφει ανανεωμένη κι ενισχυμένη με νέες αφίξεις, ανατροπές και κωμικές εξελίξεις. Τι θα γίνει στις ζωές των πρωταγωνιστών μας; Ποιοι θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν πίσω να συνεχίσουν την, όχι και τόσο ήρεμη, καθημερινότητά τους; Φέτος, οι ήρωές μας θα ζήσουν μοναδικές στιγμές γεμάτες αγάπη, συγκίνηση, μουρμούρα, χιούμορ, ανατροπές κι αποχωρισμούς.

Η πολυαναμενόμενη σειρά εποχής «Το προξενιό της Ιουλίας» κάνει πρεμιέρα την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στις 22:40.

Ένας απαγορευμένος έρωτας. Δύο νέοι που δεν τους επιτρέπεται να ζήσουν τη ζωή που ονειρεύονται. Δύο οικογένειες που κρατούν άσβεστη την έχθρα τους. Ένας αδελφός αποφασισμένος να σώσει την τιμή της οικογένειας. Μία μάνα που ορίζει την τύχη της κόρης της. Ένας πλούσιος και ισχυρός άνδρας που κάνει τα πάντα για να κατακτήσει ό,τι ποθεί. Μία αδελφή που κάνει ό,τι μπορεί για να αποτρέψει το προξενιό. Μία σφαίρα που δεν βρίσκει το στόχο της… Στο «Προξενιό της Ιουλίας» κεντρικό στοιχείο της ιστορίας είναι ένα προξενιό που στόχο έχει να κρύψει ένοχα μυστικά αλλά καταφέρνει το ακριβώς αντίθετο, να γεννήσει περισσότερα!

Διαβάστε επίσης

My Style Rocks: «Μοιάζεις με μαδημένο κοτόπουλο»