Αναστάσης Ροϊλός: «Είναι ανοιχτό προς διάψευση. Αν κάποιος έχει να βγει και να με εκθέσει, να το κάνει!»
Τηλεόραση

Αναστάσης Ροϊλός: «Είναι ανοιχτό προς διάψευση. Αν κάποιος έχει να βγει και να με εκθέσει, να το κάνει!»

Αναστάσης Ροϊλός: «Είναι ανοιχτό προς διάψευση. Αν κάποιος έχει να βγει και να με εκθέσει, να το κάνει!»

Όσα είπε ο ηθοποιός στην Ελένη

Στο πλατό της Ελένης βρέθηκε καλεσμένος ο Αναστάσιος Ροϊλός, και μίλησε για τη ζωή του και τα επαγγελματικά του.

Ο ηθοποιός όταν συνάντησε την Ελένη αρχικά εξήγησε τους λόγους για τους οποίους επέλεξε την ηθοποιία.

«Δεν ήταν το όνειρο μου να γίνω ηθοποιός. Κάπως από μία αγάπη για την ποίηση και την λογοτεχνία, στην εφηβεία μου ήρθε. Ήμουν ανάμεσα στην Λογοτεχνία και στην Ψυχολογία. Μπήκα τελικά στην σχολή μετά από μια προτροπή καθηγήτριας μου και τότε ένιωσα ότι είναι αυτό που μου ταιριάζει».

«Το χειρότερό μου είναι ότι “είσαι ο καλύτερος”»

Όπως είπε ο ίδιος έχει social media, αλλά θεωρεί σημαντικότερο να προβάλλεται η εργασία του σε σχέση με κάτι άλλο. Για την αγάπη που λαμβάνει από το κοινό σχολίασε «όλα αυτά είναι πολύ καλά και με τιμούν, αλλά πρέπει να συνεχίζεις κοιτώντας το στόχο σου».

«Το χειρότερο μου είναι ότι “είσαι ο καλύτερος”, τι σημαίνει είσαι ο καλύτερος; Για το βραβείο που πήρα είμαι ευγνώμων, αλλά δεν μπορούμε να μιλάμε – και ειδικά – στην Υποκριτική – για τον καλύτερο ηθοποιό».

Σε άλλο σημείο, ο δημοφιλής πρωταγωνιστής ρωτήθηκε αν θεωρεί τον εαυτό του δύσκολο στις συνεργασίες του.

«Είμαι δύσκολος στις συνεργασίες μέχρι ένα σημείο. Μέχρι να κλείσουμε, να συμφωνήσουμε, να αποφασίσουμε, να κανονίσουμε κάποια πράγματα. Μετά νομίζω -και είναι ανοιχτό προς διάψευση. Αν κάποιος έχει να βγει και να με εκθέσει, να το κάνει!» είπε με χιούμορ.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα, θα απαντήσω αναλόγως- ότι είμαι από τους πολύ εύκολους ανθρώπους. Με ενδιαφέρει να γίνεται η δουλειά, να κυλούν τα πράγματα, να υπάρχει ροή, καλή διάθεση μέσα στη συνεργασία. Μου αρέσει η τρυφερότητα, να υπάρχει αγάπη. Κάπως γινόμαστε οικογένεια, ειδικά στη δική μας τη δουλειά».

«Μιλάω μέσα από την δουλειά μου»

Ερωτηθείς αν αποφεύγει να προβάλλει την προσωπική του ζωή απάντησε:

«Θεωρώ ότι μιλάω μέσα από την δουλειά μου. Σκέφτομαι ότι ζούμε σε μια εποχή υπερπληροφόρησης κι έρχεται και η παραπληροφόρηση, νομίζω αυτό με κάνει κάπως να μην θέλω να λέω πολλά. Πολλές φορές τα μικρόφωνα που “έρχονται” κάπου έξω και θέλουν μια άποψη για ένα ζήτημα πέρα από τη δουλειά μας, γιατί οι ηθοποιοί να πρέπει να έχουν άποψη για όλα; Nα έχουν, αλλά γιατί να μιλήσουν γι’ αυτό σαν να είναι ένα πάνελ; Όχι μόνο οι ηθοποιοί, όλοι οι καλλιτέχνες».

Διαβάστε επίσης

Αναστάσιος Ροϊλός: «Δεν ξέρω αν θα με ενοχλούσε το να παίζω ακριβώς απέναντι με τη σύντροφό μου, Εριέττα Μανούρη»