Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω υποταχθεί στην τηλεόραση αλλά έχω κρατήσει τους δικούς μου νόμους και κανόνες»
Τηλεόραση

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω υποταχθεί στην τηλεόραση αλλά έχω κρατήσει τους δικούς μου νόμους και κανόνες»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Έχω υποταχθεί στην τηλεόραση αλλά έχω κρατήσει τους δικούς μου νόμους και κανόνες»

Όσα είπε στην εκπομπή «Δύο στη 1»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στη 1» βρέθηκε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και αναφέρθηκε τόσο στην περιπέτεια υγείας που πέρασε πριν από κάποιους μήνες αλλά και τις θέσεις του στο κομμάτι της τηλεόρασης.

Ο παρουσιαστής που έχει τεράστια καριέρα στην πλάτη του, τόνισε πώς εξαρχής βάζει τους δικούς του κανόνες όσον αφορά τον ρόλο του και τη γνώμη του.

«Ήταν μια δύσκολη χρονιά γιατί ζω στην Ελλάδα και είμαι κοινωνικό άτομο. Και προσωπικά να είχα διευκολύνσεις δεν γίνεται τον αέρα που αναπνέεις να μην τον φιλτράρεις και να μην παίρνεις τα μηνύματα που έρχονται απέξω. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για τον κόσμο, για τη χώρα και για μένα.

Για μένα ιδιαίτερα γιατί πέρασα μια περιπέτεια υγείας, πέρασα άλλη μια εντατική και ένα μήνα απουσίας.

Όταν βγήκαμε, νιώθοντας ότι στέκομαι καλά στα πόδια μου, είχαν συμβεί στα Τέμπη. Όλο αυτό ήταν ένα βάρος ασήκωτο. Στο νοσοκομείο παρακολουθούσα τι γίνεται. Ήμουν από δέκα ημέρες εντατική και το κεφάλι μου δεν έστεκε πολύ το κεφάλι μου, όλο αυτό το πράγμα που ήταν τρομακτικό, μεγεθυνόταν παραπάνω. Είχα ένα βάρος».

«Μετά το “Παζάρι” που ξεκινούσα, ήταν η πρώτη μου τηλεοπτική δουλειά στο Mega και μου είπαν να κάνω πρωινό. Αλλά τους είπα ότι θα κάνω πρωινό αλλά αν η Αθήνα καίγεται, θα προσπαθήσω ή να μην κάνω εκπομπή ή να δείξω την καιόμενη Αθήνα. Για παράδειγμα, είχαμε εκλογές και ήμουν ο πρώτος που καλούσα τους υποψήφιους δημάρχους να κάνουμε μια διαφορετική κουβέντα.

Εμένα η άποψή μου ήταν ότι δεν γίνεται να παρουσιάζω μια εκπομπή και να είμαι αυτός που είμαι, να μην είμαι στημένη ποζάλα, να είμαι ο εαυτός μου και να έχω την κοινωνική ευαισθησία που έχει ο κάθε άνθρωπος. Δεν ήθελα να κάνω τον έξυπνο ή τον ευαίσθητο. Θεωρούσα υποχρέωσή μου να μην υποταχθεί σε έναν βαθμό. Έχω υποταχθεί στην τηλεόραση αλλά έχω κρατήσει τους δικούς μου νόμους και κανόνες».