Ανδρέας Μικρούτσικος: Η στιγμή που «λύγισε» μιλώντας για την Ελένη του – «Δούλευε στην Ομόνοια νύχτα για να φάμε…»
Τηλεόραση

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η στιγμή που «λύγισε» μιλώντας για την Ελένη του – «Δούλευε στην Ομόνοια νύχτα για να φάμε…»

Ανδρέας Μικρούτσικος: Η στιγμή που «λύγισε» μιλώντας για την Ελένη του – «Δούλευε στην Ομόνοια νύχτα για να φάμε…»

Ο παρουσιαστής ξέσπασε on air στην εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη

Πολύ απρόσμενη τροπή πήρε η συνέντευξη του Ανδρέα Μικρούτσικου στην Κατερίνα Ζαρίφη. Ενώ ξεκίνησε με πολύ γέλιο, στην πορεία έγινε πολύ συναισθηματική σε σημείο που ο πάντα ετοιμόλογος Ανδρέας να λυγίσει και να κλάψει αναφερόμενος στην οικονομική του καταστροφή και πώς η σύντροφός του τον ανέστησε.

«Αν δεν ήμουν άνθρωπος της τηλεόρασης, μουσικός ή μαθηματικός θα ήμουν διαφημιστής να βγάζω σλόγκαν» είπε αρχικά.

Ο παρουσιαστής λύθηκε στα γέλια όταν η Κατερίνα Ζαρίφη τον ρώτησε αν περνάει καλά στη Super Κατερίνα.

«Το κάνω γιατί έχω οικονομική ανάγκη αλλιώς θα έκανα μια συνέντευξη το εξάμηνο.

Αν νιώσω ότι η φίμωση είναι ολοκληρωτική την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια και να ζω σε ένα σπίτι 10 τετραγωνικών. Θα κρυώσω, θα υποφέρω αλλά η αξιοπρέπειά μου θα είναι ακμαία» τόνισε.

Και τότε ξέσπασε μιλώντας για τους λόγους που επί 10 χρόνια είχε εξαφανιστεί από την τηλεόραση.

«Είναι μια αποτυχία οικονομική που είχα. Κακώς την πάτησα. Από τον καλοπαιδισμό μου την πάτησα. Μπήκα εγγυητής και με παρατήσανε στη μέση και χάθηκαν τα πάντα και από αξιοπρέπεια ούτε καν ζήτησα τον λογαριασμό.

Καταστράφηκα, έμεινα άπολις, δεν είχα χρήματα να ζήσω τα καθημερινά, με συντηρούσε ο αδελφός μου και όταν η αρρώστια του δεν του επέτρεπε, έμεινα χωρίς ούτε ένα ευρώ στο σπίτι, δεν είχα δουλειά, δελτίο παροχής και να είναι καλά η Ελένη που έκανε τις πιο σκληρές δουλειές… Μια κοπέλα πάει και δουλεύει καθαρίστρια για να συντηρήσει εμένα! Αυτούς τους κερατάδες δεν πρόκειται ποτέ να τους αφήσω» είπε και έβαλε τα κλάματα ζητώντας να μην μπει στο πλατό η σύντροφός του.

«Μου βγήκε γιατί ήταν ένα παράπονό μου» εξήγησε.

«Ελένη μου συγγνώμη  και συγγνώμη που σε ανάφερα. Ξέρεις πώς την αντιμετωπίζουν; Πρέπει να προτάξω τα στήθη μου γιατί κι εκείνη πρόταξε τα δικά της κάνοντας νυχθημερόν δουλειά.

Βράδυ να δουλεύει στην Ομόνοια 12 με 6 για να φάμε ένα μακαρόνι γιατί δεν υπήρχε νερό. Εγώ αυτόν τον άνθρωπο να τον πουλήσω έναντι ποιών αξιωμάτων και έναντι ποιας αριστοκρατικής αντίληψης; Τι να μου πούνε; Τρύπια βρακιά είναι!» είπε με ένταση.

«Θα φύγω και θα ξέρω ότι έχω ζήσει. Θα μπορούσα να είμαι οτιδήποτε ήθελα και ήθελα να είμαι ο Αντρέας και να κοιτάζω τον κοσμάκη στα μάτια» είπε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο παρακάτω βίντεο: