Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με χρησιμοποίησαν ασύστολα» – Οι απιστίες, η τηλεόραση και η πτώχευση
Τηλεόραση

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με χρησιμοποίησαν ασύστολα» – Οι απιστίες, η τηλεόραση και η πτώχευση

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Με χρησιμοποίησαν ασύστολα» – Οι απιστίες, η τηλεόραση και η πτώχευση

Καλεσμένος στις «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο παρουσιαστής

Λίγο πριν από το φινάλε της φετινής σεζόν ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρέθηκε στο πλατό της Ζήνας Κουτσελίνη σε μία συνέντευξη εφ΄όλης της ύλης για την τηλεόραση αλλά και την προσωπική του ζωή.

Στη μακρά πορεία του καταπιάστηκε με πολλά πρότζεκτ, άφησε το στίγμα του όσο λίγοι στην τηλεόραση, και όπως δηλώνει ο ίδιος δεν μετανιώνει για τίποτε από όσα έκανε.

Παραδέχτηκε ακόμη ότι πολλοί ήταν εκείνοι που τον προσέγγισαν για να τον εκμεταλλευτούν ενώ εξήγησε πώς οδηγήθηκε από την κορυφή στην πτώχευση.

«Με χρησιμοποίησαν ασύστολα, την ευθύνη την έχω εγώ» τόνισε μέσα σε όλα.

Σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις ομολόγησε πως έχει υπάρξει άπιστος στην προσωπική του ζωή.

«Ήμουν ανήσυχος, όταν είμαι με μια γυναίκα, την κάνω πρώτη προτεραιότητα. Αν ένιωθα ότι έχω μία σταθερή υποτίμηση, ξεκίναγε μία διαδικασία λες και είχα ανάγκη από ένα δεκανίκι και αυτό με έφερνε μπροστά στο “απατώ”, στην έννοια μιας άλλη σχέσης».

«Έχω σχέσεις που υπήρχε απόλυτη ταύτιση και ενώ είχα τις καλύτερες προσφορές δεν πήγα και δεν είχα μάτια να τις δω. Όταν έπαυε η κάλυψη, ήμουν έτοιμος να κάνω επόμενο βήμα».

«Έχω παρακολουθήσει και με έχουν παρακολουθήσει. Η Σοφία Βόσσου ντύθηκε γριά, ήμουν σε ένα ραντεβού με μία παρουσιάστρια της ΕΡΤ2 και ήρθε μία γριά, μας πούλαγε λαχεία και ήταν η Σοφία».

Όσον αφορά την οικονομική του καταστροφή αυτό που τον ενόχλησε ήταν το γεγονός ότι δεν διαχειρίστηκε σωστά την περιουσία του για χάρη του γιου του, Στέργιου.

Στήριγμά του στη δύσκολη εκείνη περίοδο ήταν ο αδερφός του, Θάνος Μικρούτσικος.

«Δεν χρειάστηκε να το πω τι μου συμβαίνει. Το έμαθε και μία μέρα μου χτυπάει το κουδούνι και μου είπαν δεν συνέβη τίποτα. Μην κόπτεσαι, εγώ είμαι εδώ για σένα, θα σου δίνω κάθε μέρα λεφτά. 2.500 χιλιάδες μου έδινε το μήνα και όταν αρρώστησε μου έδινε 500 ευρώ».