Άγγελος Μπράτης: «Έχω περάσει δύσκολα τα περασμένα χρόνια με την αναγνωρισιμότητα. Πλέον…»
Τηλεόραση

Άγγελος Μπράτης: «Έχω περάσει δύσκολα τα περασμένα χρόνια με την αναγνωρισιμότητα. Πλέον…»

Άγγελος Μπράτης: «Έχω περάσει δύσκολα τα περασμένα χρόνια με την αναγνωρισιμότητα. Πλέον…»

«Η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς όλα αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία», σχολίασε για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

Ο Άγγελος Μπράτης μίλησε στην εκπομπή Ελένη για την τηλεόραση, την αυθεντικότητα, τους γονείς του και το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια.

Αναφερόμενος στην τηλεόραση και την αυθεντικότητα του, είπε:

«Με ενδιαφέρει πάλι πολύ η τηλεόραση αυτή την περίοδο, δεν ξέρω γιατί, άλλα μου έχει λείψει. Μου αρέσει πολύ η διάδραση που έχει. Έχω περάσει δύσκολα τα περασμένα χρόνια με την αναγνωρισιμότητα. Πλέον, νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου και αυτό ξέρεις γιατί έγινε; Γιατί νιώθω συνεχώς σεβασμό από πάρα πολύ κόσμο, με σέβονται γι’ αυτό που είμαι. Άλλοι άνθρωποι με εκτιμούν για τις απόψεις μου».

«Το να είσαι αυθεντικός είναι το εύκολο, το δύσκολο είναι να προσποίησε. Γιατί πρέπει να κρατάς συνεχώς μια μάσκα».

Για το ησυχαστήριο του και τους γονείς του, ανέφερε:

«Το ησυχαστήριό μου είναι στα Τζουμέρκα στο χωριό μου.  Κάθομαι και βλέπω τη φύση, τρώω, κοιμάμαι, γίνομαι παιδάκι. Θέλω να υπάρχει ένας χώρος που θα είμαι μόνος μου με τη φύση».

«Δεν μου έχουν αφήσει κανένα αποτύπωμα οι γονείς μου. Το κάθε παιδί σε μια οικογένεια δεν μοιάζει καθόλου με το άλλο. Είναι το πώς αντιλαμβάνεσαι τα πράγματα. Θυμάμαι σαν παιδί να είμαι μοναχικός και να δημιουργώ. Να κρύβομαι κάτω από το κρεβάτι και να ζωγραφίζω. Να με ψάχνουν οι γονείς μου, νομίζοντας ότι έχω φύγει. Ήθελα τον προσωπικό μου χώρο».

Ακόμη μίλησε για το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε για τα ομόφυλα ζευγάρια και τον τρόπο που συζητήθηκε, τι είπε:

«Ο τρόπος που συζητήθηκε το νομοσχέδιο είναι γελοίος. Αλίμονο αν ρωτάμε τον καθένα για τα ανθρώπινα δικαιώματα. Είναι πολύ σημαντικό βήμα ο γάμος των ομόφυλων γιατί θα βοηθήσει τις οικογένειες που υπάρχουν ήδη. Γιατί η νέα γενιά θα μεγαλώσει χωρίς να έχει στο μυαλό της όλα αυτά τα κλισέ και τα χαζά αστεία που στην πραγματικότητα πληγώνεις κάποιον. Πρέπει να προσέχει κανείς τι λέει γιατί δεν ξέρεις αυτός που περνάει από δίπλα σου τι ζει και κουβαλάει μέσα του. Πρέπει να προσπαθήσεις να είσαι ευγενικός με τους ανθρώπους».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Άγγελος Μπράτης: «Οι παρουσιαστές συμφώνησαν μαζί μου; Γιατί άνδρες αφορούσε…»