Άγγελος Διονυσίου: «Αντιμετώπισα άσχημα την απώλεια του πατέρα μου»
Τηλεόραση

Άγγελος Διονυσίου: «Αντιμετώπισα άσχημα την απώλεια του πατέρα μου»

Άγγελος Διονυσίου: «Αντιμετώπισα άσχημα την απώλεια του πατέρα μου»

Όσα είπε για τις ακραίες εκφράσεις θαυμασμού που έχει δεχτεί

Ο Άγγελος Διονυσίου μίλησε στην εκπομπή Μega Kαλημέρα για τον αξέχαστο Στράτο Διονυσίου, τις σχέσεις του, τις θαυμάστριες και τη Σοφία Αλιμπέρτη.

«Ποτέ δεν έβαλα στο μυαλό μού ότι μπορώ να συγκριθώ ή να μπορέσω να φτάσω τον πατέρα μου, κανείς δεν μπορεί. Είμαι στην σκιά του Στράτου, χαίρομαι που είμαι γιατί αισθάνομαι ότι με προστατεύει» είπε.

«Αντιμετώπισα άσχημα την απώλεια του πατέρα μου. Ο πατέρας μου είχε ένα θέμα με το ανεύρυσμα. Εάν είχε πάει σε γιατρό θα είχε σωθεί.

Ήταν δύσκολη η απώλεια της αδερφής μου, “έφυγε” Μεγάλη Πέμπτη, δούλευα. Προσπάθησα να διασκεδάσω τον κόσμο για δύο μέρες, ήταν πολύ δύσκολο για μένα».

Έχει δεχτεί ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού; Όπως είπε:

«Έχει πάει να με φιλήσει θαυμάστρια, δεν είναι κακό. Είχα εμμονική θαυμάστρια, ήθελε παραπάνω πράγματα απ’ όσα μπορούσα να της δώσω. Έχω βγει ραντεβού με θαυμάστρια».

Ο Άγγελος Διονυσίου έχει κάνει 3 γάμους, με τον ίδιο να αποκαλύπτει πως ήταν από τους ανθρώπους που έλεγε ότι δεν θα παντρευτεί ποτέ, ενώ υπήρξε σε σχέση με την ίδια κοπέλα που ήταν ο πατέρας του στο παρελθόν.

«Είμαι και φίλος με τις γυναίκες μου. Βρέθηκα για λίγο με την ίδια γυναίκα με τον πατέρα μου μετά από χρόνια».

Ακόμη, απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να έχει στο παρελθόν σχέση με την Σοφία Αλιμπέρτη.

«Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα. Ήμασταν φιλαράκια με τη Σοφία, έχω να τη δω πολλά χρόνια».

«Έχω απιστήσει, δεν υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει απιστήσει στη ζωή του. Ορισμένες φορές το έχω μετανιώσει. Μία σχέση για να κρατήσει θέλει σεβασμό, αγάπη και σεξ. Όλα παίζουν ρόλο σε μία σχέση. Ένα καλό σεξ είναι ένα καλό σεξ», δήλωσε.