Άγγελος Παπαδημητρίου για τον έρωτα: «Το μοναστήρι να είναι καλά!»
Τηλεόραση

Άγγελος Παπαδημητρίου για τον έρωτα: «Το μοναστήρι να είναι καλά!»

Άγγελος Παπαδημητρίου για τον έρωτα: «Το μοναστήρι να είναι καλά!»

Ο ηθοποιός μίλησε για την καλή του φίλη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, την ψυχοθεραπεία, τον έρωτα

Ο δημοφιλής ηθοποιός Άγγελος Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον και μίλησε για την καλή του φίλη, Ζωζώ Σαπουντζάκη, την ψυχοθεραπεία, την οικογένειά του.

Αναφερόμενος στη Ζωζώ Σαπουτζάκη είπε:

«Η Ζωζώ Σαπουτζάκη όταν βγαίνει στην σκηνή γυρίζει το θέατρο. Τον μύθο της Ζωζώς τον έφτιαξε η ίδια με την απλότητα της, μάλιστα είχα ρωτήσει και τον Κώστα Βουτσά. Μου είχε πει, ”Είναι το καλύτερο κορίτσι που έχει περάσει από το θέατρο”. Εγώ επειδή μαγειρεύω πολύ, της φτιάχνω γεμιστά με κιμά, όπως της τα έφτιαχνε η γιαγιά της».

Η ψυχοθεραπεία που δεν είχε νόημα και ο έρωτας

Για την ψυχοθεραπεία και για πράγματα που το έχουν βαρύνει, ανέφερε:

«Όπως ήταν της μόδας τότε το ’70 να πάμε όλοι για ψυχοθεραπεία, είχα πάει και εγώ. Με ρώτησε “ποιο είναι το πιο δυσάρεστο πράγμα της ζωής σας”. Εγώ άρχισα να ιδρώνω, δεν μπορούσα να θυμηθώ τίποτα δυσάρεστο. Του είπα θα σας έλεγα ένα ψέμα γιατί δεν μπορώ να θυμηθώ κάτι, μου είπε να φύγω και να έρθω σε μερικά χρόνια».

«Δεν με έχει πικράνει κανένας έρωτας. “Αγάπα με να σε αγαπώ, θέλε με για να σε θέλω”, είχε πει η μαμά μιας φίλης μου. Ένας έρωτας με πικραίνει ένα απόγευμα. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε, το μοναστήρι να είναι καλά… Δεν είναι καλοί τρόποι για τον εαυτό σου να του φερθείς για να πέσεις στα πατώματα».

Επίσης αναφέρθηκε στην οικογένεια του, τι είπε:

«Οι γονείς μου ήταν καταπληκτικοί. Εγώ πείραζα πολύ τη μαμά μου, σε ένα τραπέζι οικογενειακό μας είχε πει η μητέρα μου να μαζευτούμε να φάμε μαζί για Χριστούγεννα. Η μητέρα μου είχε καλέσει δυο θηριώδεις κυρίες και τη ρώτησα ποιες είναι αυτές. Μου αποκάλυψε ότι τις είχε γνωρίσει στο κομμωτήριο και μόλις είχαν αποφυλακιστεί, ”πού θα έκαναν Χριστούγεννα;” μου είπε. “Τέρας θα σε σκοτώσω της είπα”, έτσι όπως την πείραζα. Είχαμε πάρει ένα μήνυμα τέτοιο από τους γονείς μας, ήταν ανοιχτό το σπίτι μας».

«Όταν ήταν μόδα να μιλάς στους γονείς σου, ήμουν είκοσι ετών. Τους είχα μαζέψει και τους είπα ότι με μεγάλωσαν πολύ καλά, είμαι ευγνώμων. Δεν χρειάζεται να προσπαθείς να κανείς κάτι άλλο εκτός από τον εαυτό σου!».

Για την καθημερινότητα του και τις δουλειές τους σπιτιού, είπε:

«Δεν μπορώ να με εξυπηρετούν, ντρέπομαι, κάτι με δεσμεύει ακόμα και σε ένα εστιατόριο. Θέλω να είμαι πάντα εγώ ο βοηθητικός, ακόμα και αυτούς που πληρώνονται να σε εξυπηρετούν, δεν μπορώ».

Οι άβολες φωτογραφίες και οι καλλιτέχνες

Τέλος σχολίασε τις άβολες φωτογραφήσεις με τους καλλιτέχνες, με αφορμή την Άλκηστη Πρωτοψάλτη και τον Αχιλλέα Μπέο:

«Δεν υπάρχουν άβολες ερωτήσεις. Ακόμα και για τους καλλιτέχνες που νιώθουν άβολα με τις φωτογραφίες δεν πρέπει να είσαι αγενής. Είναι χειρότερο να πεις ότι δεν θέλεις να φωτογραφηθείς παρά να κάτσεις δίπλα και να πεις θα φωτογραφηθώ. Αν είσαι καλλιτέχνης ακόμα και φασίστας να είναι, θα έρθει αυτός ο δύστυχος να βγάλει φωτογραφία, κάτσε να βγάλεις. Τι να του πω; Φύγε;».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: