Άννα Αδριανού: Τι απαντά στα σενάρια για το «τέλος» του Έρωτα φυγά; «Δεν ξέρουμε τίποτα, κανείς μας»
Τηλεόραση

Άννα Αδριανού: Τι απαντά στα σενάρια για το «τέλος» του Έρωτα φυγά; «Δεν ξέρουμε τίποτα, κανείς μας»

Άννα Αδριανού: Τι απαντά στα σενάρια για το «τέλος» του Έρωτα φυγά; «Δεν ξέρουμε τίποτα, κανείς μας»

Η ηθοποιός ρωτήθηκε για τα σενάρια που κυκλοφορούν

Η Άννα Αδριανού μια μέρα πριν ανακοινωθεί το τέλος του «Έρωτα Φυγά» μίλησε στο Fay’s Time για τη σειρά του OPEN, τη Μαλβίνα Κάραλη και την θεατρική παράσταση που πρωταγωνιστεί.

«Δεν ξέρουμε τίποτα, κανείς μας, για το μέλλον της σειράς κι εμείς ακούμε όλα αυτά. Κανείς μας, ούτε καν ο Γιάννης που είναι υπεύθυνος μυθοπλασίας στο OPEN. Δεν μας έχουν πει κάτι επίσημο. Νομίζω ότι αν δεν ολοκληρωθεί τουλάχιστον, τα 180 επεισόδια που είναι αυτός ο κύκλος, είναι πολύ κρίμα», δήλωσε αρχικά η Άννα Αδριανού.

«Την αμοιβή μου σε μια δουλειά συνήθως τη διαπραγματεύεται ο Γιάννης, ποτέ δεν μπορούσα, δεν επιμένει ποτέ, έχω μια τρελή, παράδοξη ίσως πεποίθηση ότι τα λεφτά έρχονται, εντάξει υπάρχουν, εδώ είναι. Αρκεί να έχεις κάποια χρήματα για να ζήσεις αξιοπρεπώς και να βοηθήσεις και άλλον κόσμο, γιατί για εμένα είναι αδιανόητο να έχει κάποιος και να μην έχει ο δίπλα του», πρόσθεσε.

«Προσπαθώ να διαχειρίζομαι την απώλεια. Δεν υπάρχει απόλυτη επιτυχία σε αυτό. Έχω χάσει φίλες, τη Μαλβίνα Κάραλη που ήταν κολλητή μου και μέντοράς μου. Ήμασταν δύο τρελά κορίτσια, που τρέχαμε στα μαγαζιά, χαζεύαμε, κατεβάζαμε όλα τα ρούχα και δεν παίρναμε τίποτα. Όταν έκανα τις Επιθυμίες με πήρε όταν είδε τα δύο πρώτα επεισόδια και μου είπε “δεν μου αρέσουν τα ρούχα σου”. Την άλλη μέρα μου έρχεται ένας οδηγός με ένα αυτοκίνητο γεμάτο Αρμάνι, όλη της την γκαρνταρόμπα και μου είπε “τα κρατάς για τη σειρά και μετά βλέπουμε, μπορεί να μου δώσεις κάνα δυο πίσω”.

Κάποια στιγμή μαθαίνω ότι είναι άρρωστη και της λέω είσαι τρελή, είσαι άρρωστη και δεν μου το είπες; Και μου λέει “γιατί να στο πω, για να σε κουβαλάω μαζί μου για εξετάσεις στον Άγιο Σάββα;”. Πες μου ποιο άτομο που πάσχει από αυτό το πράγμα, αντί να κρατηθεί από τη φίλη, την προστατεύει με αυτόν τον τρόπο;», αποκάλυψε.

Το μυστικό της επιτυχίας του γάμου της, δήλωσε ότι είναι: «Να είσαι ανοιχτός, να έχεις αγάπη μέσα σου. Δεν μπορούμε να ζήσουμε ο ένας χωρίς τον άλλον. Παντρεύτηκα 3 φορές, δεν παντρεύτηκα ούτε για τυπικούς λόγους, κοινωνικούς ή ανασφάλειας».

Διαβάστε ακόμα

Έρωτας φυγάς spoiler: Ο Μάρκος και η Αλεξάνδρα το σκάνε!