Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσουμε παιδί αλλά…»
Τηλεόραση

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσουμε παιδί αλλά…»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Είχαμε ξεκινήσει τις διαδικασίες να υιοθετήσουμε παιδί αλλά…»

Όσα εξομολογήθηκε στη Μαρία Μπακοδήμου

Καλεσμένη στην εκπομπή, Γειά σου, βρέθηκε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην έξαρση της παραβατικότητας των νέων.

Η ηθοποιός μίλησε και για τις διαδικασίες που είχε ξεκινήσει με τον Φάνη Μουρατίδη για υιοθεσία, με την πανδημία να τους σταματά.

«Είμαι ένας άνθρωπος που τους ρόλους που αναλαμβάνω είμαι απόλυτη και αυτό έχει μια αρνητική πλευρά. Η μητρότητα είναι ένας ρόλος και ήμουν εκεί και είχε κόστος. Έπρεπε να γίνουν κάποια πράγματα όπως τα είχα εγώ στο μυαλό μου. Έχει φθορά σε εμένα. Για παράδειγμα, το να μην βλέπουν τηλεόραση τα παιδιά σε μικρή ηλικία. Αυτό έχει φθορά! Δεν μπορείς να ξεκουραστείς, να ηρεμήσεις. Αν συμβούλευα μια νέα κοπέλα δεν υπάρχει απόλυτο. Δεν είναι αληθινό!

Είχαμε ξεκινήσει διαδικασίες για να υιοθετήσουμε ένα παιδί αλλά ήρθε ο κορονοϊός και κάπου εκεί σταμάτησαν. Τώρα δεν έχω κουράγιο! Αν μου τύχαινε, να βρεθείς με ένα παιδάκι ναι. Αλλά να επιδιώξω κάτι τέτοιο όχι. Μεγάλωσαν τα παιδιά, μεγαλώνω και εγώ και δεν έχω το κουράγιο».

«Είναι τρομακτικός ο κόσμος όταν έχεις παιδιά. Αλλά νομίζω ότι πάντα ήταν απλά οι γονείς μας φοβόντουσαν άλλα πράγματα. Θυμάμαι τη μαμά μου να μου λέει “πρόσεχε το ένα, πρόσεχε το άλλο”. Ευτυχώς τα παιδιά μου δεν έχουν αντιμετωπίσει μπούλινγκ στο σχολείο. Όταν βγαίνουν τα παιδιά, βγαίνουν στην περιοχή. Δεν τα συνοδεύουμε γιατί θα είναι λίγο περίεργο. Δεν έχουν βγει ακόμη!

Πρέπει να είσαι και λίγο τυχερός σε κάποια πράγματα. Και στη δική μας γενιά γινόντουσαν πράγματα. Υπήρχαν επιθέσεις τότε! Έχουν ευθύνη οι οικογένειες για ό,τι συμβαίνει. Θεωρώ ότι είναι κυρίως το σπίτι. Θέλει πολλή παρακολούθηση, θέλει να είσαι από πάνω. Είναι και θέμα τύχης! Πρέπει να είσαι από πάνω, δεν είναι εύκολο. Γιατί μπορεί να είσαι από πάνω και να σου ξεφύγουν πράγματα».

Διαβάστε επίσης

Μαριάντα Πιερίδη: «Ας προσέχατε εσείς τα αγοράκια. Να προσέχετε για να μας έχετε»