Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η επιτυχία με φόβισε πολύ και με τρόμαξε. Κρύφτηκα»
Τηλεόραση

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η επιτυχία με φόβισε πολύ και με τρόμαξε. Κρύφτηκα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η επιτυχία με φόβισε πολύ και με τρόμαξε. Κρύφτηκα»

Όσα είπε στη συνέντευξή της στην Κατερίνα Καινούργιου

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ήταν καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου και μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί αλλά και το #Metoo.

«Είμαι 49 και δεν έχω κάνει μπότοξ. Μου αρέσουν τα κοντά μαλλιά» απάντησε στην ομοβροντία κομπλιμέντων της παρουσιάστριας.

Όπως ανέφερε θα έκανε τα πάντα με τους Ρέππα-Παπαθανασίου με τους οποίους έχει συνεργαστεί.

«Λέμε όχι συχνά με τον σύζυγό μου και αυτή τη στιγμή έχουμε την πολυτέλεια να πούμε όχι γιατί έχουμε το θέατρο αλλά είμαστε και ρεαλιστές. Αλήθεια είναι ότι θα απορρίπταμε μια πρόταση αν δεν μας άρεσε όσα κι αν ήταν τα χρήματα» τόνισε.

Για το Μaestro όπου πρωταγωνιστεί ο σύζυγός της, Φάνης Μουρατίδης είπε: «Ήξερα ότι θα πάει καλά, δεν έπεσα από τα σύννεφα. Την παρακολουθώ με άλλη γλώσσα στο Netflix. Είναι αστείο αλλά είναι ωραίο που έχει συμβεί, ανεβάζει το επίπεδο των σειρών».

«Μυστικά δεν ξέρω αν υπάρχουν, θέλει δουλειά και να είσαι λίγο συνειδητοποιημένος» είπε για την 15χρονη σχέση της με τον σύζυγό της.

Αναφερόμενη στο #Metoo και τη δίκη Φιλιππίδη είπε:

«Οι συμπεριφορές στο θέατρο δεν ήταν κακές, υπήρχαν συγκεκριμένοι άνθρωποι που ήταν κακοί. Το μικρότερο ποσοστό είναι αυτό που δημιουργεί πρόβλημα. Αρχίζει και μαζεύεται πλέον η πρόθεση όσων θέλουν να φερθούν άσχημα.

Ο Φιλιππίδης κρίθηκε αθώος λόγω αμφιβολιών. Υπάρχει και το Εφετείο, δεν έχω να πω κάτι. Ήταν μια ψυχοφθόρα διαδικασία η δίκη Φιλιππίδη. Θα δούμε αν θα είμαι παρούσα στο Εφετείο.

Αν κάποιος διαβάσει τη δίκη θα διαβάσει πώς εμπλέχτηκε ο αδελφός μου, θα προτιμούσα να μην απαντήσω.

Δεν αποτρέπεις έναν άνθρωπο να κάνει μια δουλειά. Έχοντας ζήσει από μέσα κάποια πράγματα οι γιοι μου θα είναι πιο προσεκτικοί αν γίνουν ηθοποιοί. Είναι θέμα δικό τους τι θα κάνουν.

Για να φτάσεις να αλλάξεις κάτι κοινωνικά θέλει πολύ χρόνο και θα περάσουμε από όλες τις φάσεις. Κάποτε δεν τα ακουμπούσαμε τα θέματα, τώρα τα ακουμπάμε. Θα περάσουν και άνθρωποι που θα τα εκμεταλλευτούν, θα γίνουν και υπερβολές. Έγιναν υπερβολές.

Θα πρέπει να έχουμε ανοιχτά τα αυτιά μας σαν κοινωνία. Θα πρέπει να ακούμε. Παλαιότερα δεν ακούγαμε. Ας ακούσουμε τους ανθρώπους και μετά να κρίνουμε. Τώρα είναι η στιγμή που οι άνθρωποι ακούνε λίγο παραπάνω, παρότι δεν έχω καμία ελπίδα για την κοινωνία έτσι όπως πάει με αυτά που ακούω».

Όπως είπε «εναντιώνεται» και η ίδια στις δηλώσεις Μπέου και παρατήρησε ότι «δεν έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στην κοινωνία παγκοσμίως, πάμε από το κακό στο χειρότερο».

Για την επιτυχία των Ψίθυρων Καρδιάς όταν εκείνη ήταν μόλις 22 χρονών είπε:

«Η επιτυχία με φόβισε πολύ και με τρόμαξε. Δεν μπορούσα να τη διαχειριστώ. Υπάρχουν δύο τύποι ανθρώπων, αυτοί που θα καβαλήσουν το καλάμι και αυτοί που θα κρυφτούν. Εγώ κρύφτηκα. Θα ήθελα να το έχω βιώσει λίγο παραπάνω, να μην έχω κρυφτεί. Τώρα ίσως να το απολάμβανα λίγο περισσότερο. Δεν είναι κακή η επιτυχία. Θέλει σοφία η επιτυχία για να τη διαχειριστείς».

«Είχα τηλεοπτική πρόταση φέτος αλλά δεν με ενθουσίασε» ανέφερε κλείνοντας.