Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η πιο μεγάλη δυσκολία της ζωής μου ήταν όταν…»
Τηλεόραση

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η πιο μεγάλη δυσκολία της ζωής μου ήταν όταν…»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Η πιο μεγάλη δυσκολία της ζωής μου ήταν όταν…»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή Ελένη

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τα παιδιά της, την εικόνα της σε σχέση με το επάγγελμα της, το χαμό της μητέρας της και την σχέση της με τον χρόνο.

Αναφερόμενη στα παιδιά της και τον ρόλο της ως μητέρα, είπε:

«Για τα παιδιά είναι φυσιολογική η ηλικία που βιώνουν και μεγαλώνουν, εμείς δυσκολευόμαστε που φεύγουν από την ”φωλιά”. Είναι ανασφάλειες των γονιών συνήθως αυτό. Δεν θα ήμουν αρνητική για οποιοδήποτε επάγγελμα επέλεγαν τα παιδιά μου. Με ποιο δικαίωμα θα έλεγα στα παιδιά μου τι δουλειά να κάνουν; Αν θέλουν να γίνουν ηθοποιοί με γεια τους με χαρά τους!».

Για την εικόνα της σε σχέση με το επάγγελμά της, είπε:

«Παλαιότερα όταν ήμουν πιτσιρίκα δεν μου άρεσε όταν μου έλεγαν καλά λόγια να την εμφάνισή μου, το θεωρούσα αρνητικό. Γιατί τότε στο χώρο της υποκριτικής το να είσαι ωραία γυναίκα σήμαινε ότι δεν είσαι πολύ καλή. Τώρα αυτά έχουν ξεπεραστεί. Θα χάσεις δουλειές επειδή είσαι πολύ ωραίος αλλά θα χάσεις δουλειές και επειδή είσαι άσχημος! Είναι το ίδιο, δεν σημαίνει κάτι, είναι μια ταμπέλα».

Επίσης μίλησε για την μεγαλύτερη δυσκολία της ζωής της, τον χαμό της μητέρας της:

«Η πιο μεγάλη δυσκολία της ζωής μου ήταν όταν αρρώστησε η μητέρα μου και ”έφυγε”. Η μαμά μου ήταν 66 ετών, πολύ νέα. Μου λείπει αυτή η επαφή, να της πω κάτι που έκαναν τα παιδιά… Δηλαδή τα μικρά πράγματα, τα αυτονόητα που όταν τα έχεις τα αγνοείς. Μαθαίνεις και ζεις με αυτό, η απουσία κατά ένα τρόπο γίνεται παρουσία».

Ακόμη σχολίασε την σχέση της με το χρόνο:

«Η σχέση μου με τον χρόνο είναι καλή σε γενικές γραμμές. Είμαι κοντά στα πενήντα, δεν αγχώνομαι για την εικόνα μου τόσο όσο για το μέσα μου, δηλαδή την υγεία μου. Θέλω να φροντίσω τα μυοσκελετικά μου και φυσικά θέλω να δείχνω καλά. Είμαστε τυχεροί που μεγαλώνουμε και αν κοντράρεις τόσο πολύ το μεγάλωμα είναι και άδικο για αυτούς που δεν κατάφεραν να μεγαλώσουν ποτέ…», κατέληξε.

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: