Άννα Μενενάκου: «Είμαι αγχώδης άνθρωπος και κάποια πράγματα με οδήγησαν στις κρίσεις πανικού»
Τηλεόραση

Άννα Μενενάκου: «Είμαι αγχώδης άνθρωπος και κάποια πράγματα με οδήγησαν στις κρίσεις πανικού»

Άννα Μενενάκου: «Είμαι αγχώδης άνθρωπος και κάποια πράγματα με οδήγησαν στις κρίσεις πανικού»

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Μενενάκου σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης

Η γνωστή ηθοποιός Άννα Μενενάκου μίλησε στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον για την περίοδο της καραντίνας, για  αστεία ”περιστατικά” σε παραστάσεις και την καθημερινότητα της.

Αναφερόμενη στην περίοδο της καραντίνας, είπε:

«Στην πανδημία έμεινα μέσα πάρα πολύ, είχα πολύ στενό κύκλο που συναναστρεφόμουν και τηρούσα τους κανόνες. Δεν είχα ακραίες αντιδράσεις στην καραντίνα, δεν έκανα κάτι ακραίο με την απολύμανση αλλά αισθανόμουν ότι έτσι θα έπρεπε να ήμασταν κανονικά. Δηλαδή να πλένουμε τα χέρια μας κλπ.

Όταν ξεκινήσαμε να δουλεύουμε ξανά στην καραντίνα ήταν λίγο δύσκολο γιατί ήμασταν όλοι λίγο τρομοκρατημένοι. Έπρεπε να είσαι υπεύθυνος και απλά πρόσεχα λίγο παραπάνω».

Για αστεία περιστατικά σε παραστάσεις, ανέφερε:

«Μου έχει τύχει να πέσω δυο μέτρα κάτω από τη σκηνή. Στην ίδια παράσταση γελούσαμε στη σκηνή και μας είχε πιάσει νευρικό. Αλλά όταν είναι τριακόσια άτομα από κάτω σε μια παράσταση που δεν είναι κωμωδία και γελάς δεν σου επιτρέπεται».

Επίσης μίλησε για τις διακοπές της, την καθημερινότητα της και την βοήθεια που έχει εκλάβει από την γιόγκα και την ψυχοθεραπεία, τι είπε:

«Μου αρέσει παρά πολύ το καλοκαίρι, κάνω διακοπές και τα τελευταία χρόνια περισσότερες. Πέρασα μεγάλο διάστημα της παιδικής μου ηλικίας στην Κρήτη και πηγαίναμε εκεί διακοπές, σε ένα μέρος που λέγεται Σκαλέτα. Τώρα πλέον δεν πάω τόσο πολύ γιατί έχουν αλλάξει οι υποχρεώσεις».

«Από πάντα αγαπούσα τη γιόγκα, πιστεύω ότι δεν είναι κάτι που απλά τεντώνεσαι. Ουσιαστικά στη γιόγκα κάνεις την πρακτική του διαλογισμού σου. Κάνω σχεδόν οκτώ με δέκα χρόνια, πήρα πτυχίο γιατί μου άρεσε πάρα πολύ. Ακόμη δεν πιστεύω ότι έχω εκπαιδευτεί πλήρως, θα ήθελα όμως να διδάξω αν φτάσω σε ένα επίπεδο που μπορώ».

«Δεν μπορούσα να διαχειριστώ κάποια πράγματα σε μια φάση της ζωής μου γιατί είμαι ένας αγχώδης άνθρωπος και έφτασα σε κρίσεις πανικού. Έτσι είπα ότι δεν πλέον δεν μπορώ να το διαχειριστώ μόνη μου. Οπότε ζήτησα βοήθεια και στη γιόγκα πήγα πολύ τυχαία, απλά για ένα πόνο που είχα στη μέση μου».

Δείτε όλη την συνέντευξη από την εκπομπή: