Αννίτα Ναθαναήλ: «Έγινε ένα σοβαρό ιατρικό λάθος που κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»
Τηλεόραση

Αννίτα Ναθαναήλ: «Έγινε ένα σοβαρό ιατρικό λάθος που κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»

Αννίτα Ναθαναήλ: «Έγινε ένα σοβαρό ιατρικό λάθος που κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη»

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην εκπομπή Ελένη

Η Αννίτα Ναθαναήλ μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τα ταξίδια, το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και την επανεκκίνηση στην σχέση της με τον σύζυγό της.

Αναφερόμενη στα ταξίδια και τις κόρες της, είπε:

«Ήταν ευκαιρία τώρα που τα κορίτσια μου βρίσκονται στην Αμερική, να κάνω ταξιδάκια που ήταν όνειρο ζωής και να πάω να τις βλέπω κάθε δύο μήνες. Πήγα στη Ζανζιβάρη και στην Τανζανία και έκανα σαφάρι. Ήταν μία από τις πιο μαγικές εμπειρίες της ζωής μου».

Για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, είπε:

«Πέρασα μια σοβαρή περιπέτεια υγείας. Από ένα μικρό χειρουργείο που μπήκα να κάνω επιπόλαια. Έγινε μια πολύ σοβαρή επέμβαση χωρίς να το γνωρίζω, και έγινε ένα σοβαρό ιατρικό λάθος, που κόντεψε να με αφήσει ανάπηρη και παραλίγο να χάσω το πόδι μου, από το γόνατο και κάτω, από ισχαιμικό επεισόδιο. Έχω συνέλθει σε έναν βαθμό και προσπαθώ να πάρω τη ζωή μου πίσω στον βαθμό που μπορώ».

Επίσης μίλησε για την επανεκκίνηση στην σχέση της με τον σύζυγό της, τι είπε:

«Ο Κρις με στηρίζει από την πρώτη στιγμή. Η περιπέτεια υγείας που πέρασα μας έφερε πιο κοντά γιατί περάσαμε μετά από 24 χρόνια μία φάση που είχαμε χάσει τους παράλληλους δρόμους μας. Δεν θα είχα ξεπεράσει αυτό που πέρασα αν δεν ήταν ο Κρις. Με τον Κρις κάναμε ένα reset στη σχέση μας. Είμαστε εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι, θέλουμε άλλα πράγματα αλλά δεχόμαστε ο ένας την διαφορετικότητα του άλλου και το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει αυτός ο κοινός στόχος.

Πέρασα κρίση ηλικίας όταν άρχισε η κλιμακτήριος, έχουν περάσει 5 χρόνια, το έχω ψιλοχωνέψει».

«Δεν με αφορά πλέον η εικόνα μου, παλαιοτέρα με ένοιαζε, τώρα κοιτάζω άλλα πράγματα», δήλωσε.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή:

Διαβάστε επίσης:

Αννίτα Ναθαναήλ: «Ήταν ιατρικό λάθος, χειροτέρευε ο πόνος. 10 μήνες μετά έχω βλάβη»