Ανοιχτές Υποθέσεις: Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο  με την Αξιωματικό – Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.
Τηλεόραση

Ανοιχτές Υποθέσεις: Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με την Αξιωματικό – Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

Ανοιχτές Υποθέσεις: Νέες αποκαλύψεις για το σκάνδαλο  με την Αξιωματικό – Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ.

Οι διάλογοι των μελών του κυκλώματος που αποκαλύπτουν το μέγεθος της διαφθοράς

Αναπάντητα ερωτήματα, αποδείξεις, σκληρές αλήθειες και μεγάλες δημοσιογραφικές έρευνες έρχονται στο προσκήνιο κάθε Πέμπτη βράδυ στην εκπομπή «Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, στο OPEN.

Απόψε στις 23:30 οι «Ανοιχτές Υποθέσεις» έρχονται με νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το σκάνδαλο με την Αξιωματικό – Ψυχολόγο της ΕΛ.ΑΣ. Οι ψυχολογικές εκθέσεις και οι δικαστικές αποφάσεις κατά παραγγελία ανάλογα με τον «πελάτη».

Ο ρόλος της αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ, των δικηγόρων και των δικαστικών λειτουργών. Η ανατριχιαστική μεθοδολογία που ακολουθούσαν και οι διάλογοι των μελών του κυκλώματος που αποκαλύπτουν το μέγεθος της διαφθοράς στους κόλπους της Ελληνικής Δικαιοσύνης. Στην εκπομπή μιλάνε τα θύματα του κυκλώματος.

Εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας

Ακόμα, όλες οι εξελίξεις για τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα. Ποια ήταν η αντίδραση του Υπουργείου Δικαιοσύνης μετά τις αποκαλύψεις της εκπομπής;

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, η εκπομπή ερευνητικής δημοσιογραφίας, με πρωτογενές ρεπορτάζ, νέα στοιχεία, αποκλειστικές ειδήσεις και άγνωστες πτυχές που φωτίζουν τα σκοτεινά σημεία του κάθε φακέλου και με τον Θανάση Κατερινόπουλο, ειδικό συνεργάτη της εκπομπής, να συμβάλει σημαντικά σε αυτές τις δύσκολες και απαιτητικές υποθέσεις.

«Ανοιχτές Υποθέσεις» με τον Πέτρο Κουσουλό, κάθε Πέμπτη στις 23:30 στο OPEN.