ΑΝΤ1: Ανατροπές στη μυθοπλασία – Τι αλλάζει για Έρωτα φυγά και Μάγισσα;
Τηλεόραση

ΑΝΤ1: Ανατροπές στη μυθοπλασία – Τι αλλάζει για Έρωτα φυγά και Μάγισσα;

ΑΝΤ1: Ανατροπές στη μυθοπλασία – Τι αλλάζει για Έρωτα φυγά και Μάγισσα;

Πολύ ρευστό το δεύτερο μισό της σεζόν για τις σειρές

Πολύ ρευστή αποδεικνύεται τελικά η κατάσταση στα κανάλια το δεύτερο μισό της σεζόν τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την prime time για την οποία όλοι «κόπτονται» λόγω των διαφημιστικών εσόδων.

Η μυθοπλασία κερδίζει το στοίχημα, όχι τόσο όμως όσο θα ήθελαν ορισμένοι σταθμοί, το ζήτημα των χρηματοδοτήσεων είναι φλέγον (καθώς πολλά ακούγονται για τον νέο ΕΚΟΜΕ), νέες σειρές κάνουν την εμφάνισή τους και πλέον περνάμε στη φάση των αναδιπλώσεων και αναπροσαρμογών μέχρι το καλοκαίρι που θεωρητικά τελειώνει η σεζόν.

Τα νέα αυτή τη φορά έρχονται από τον ΑΝΤ1 όπου όπως μαθαίνουμε θα υπάρξουν αλλαγές στις μέρες προβολής του Έρωτα φυγά και της Μάγισσας.

Το κανάλι κλήθηκε να λύσει έναν γρίφο όπως φαίνεται. Ο μεν Έρωτας φυγάς έχει πολλά υπολειπόμενα επεισόδια αλλά όχι τόσο καλή απόδοση στα νούμερα όσο αναμενόταν, η δε Μάγισσα λίγα υπολειπόμενα επεισόδια και αποτελεί τη ναυαρχίδα του σταθμού στην prime time.

Η λύση που μαθαίνουμε ότι πρόκειται να υιοθετηθεί είναι ότι η Μάγισσα «χάνει» μία μέρα και θα προβάλλεται Δευτέρες και Τρίτες για να μπορέσει να κρατηθεί μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, μιας και δεν θα υπάρξει δεύτερος κύκλος.

Ο Έρωτας φυγάς από την άλλη θα προβάλλεται πλέον από Τετάρτη μέχρι Παρασκευή καθώς ο αριθμός των επεισοδίων επαρκεί για να βγάλει τη σεζόν.

Θα αναμένουμε λοιπόν και τις επίσημες ανακοινώσεις.

Και κάτι μας λέει ότι δεν θα είναι το μόνο κανάλι που θα προχωρήσει σε τέτοιες αλλαγές…