Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ, όλοι γελούσαν με εμένα»
Τηλεόραση

Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ, όλοι γελούσαν με εμένα»

Ανθή Σαλαγκούδη: «Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ, όλοι γελούσαν με εμένα»

Οι δύσκολες στιγμές που πέρασε στην κρατική τηλεόραση

Η συνεργασία της Ανθής Σαλαγκούδη με την ΕΡΤ σίγουρα δεν αποτελεί μία από τις πιο καλύτερες επαγγελματικές της στιγμές και αυτό εξαιτίας συγκεκριμένων συμπεριφορών που συνάντησε στην κρατική τηλεόραση.

Ανθή Σαλαγκούδη: «Ο άνθρωπος που με έβαλε στο mindset της κατάψυξης ωαρίων ήταν η μητέρα μου»

«Ήμουν δημοτική σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη και η ΕΡΤ μου πρότεινε να κάνω μία ενημερωτική εκπομπή. Υπήρχε ένας διαρκής πόλεμος από τους συνδικαλιστές, την συντακτική ομάδα και την αρχισυνταξία της εκπομπής προς έμενα. Ζήτησα να με απαλλάξουν από αυτή την εκπομπή γιατί δεν ήθελα να το περνάω άλλο.

Μου πρότειναν να παρουσιάσω την εκπομπή “Μεσογείων 136”. Μου άλλαζαν τη σκαλέτα θεμάτων τελευταία στιγμή και όλοι οι τεχνικοί στο κοντρόλ γελούσαν με μένα. Ήμουν το αστείο της ΕΡΤ και ο αρχισυντάκτης μου φώναζε συνέχεια. Δεν ήξερα πού να καταγγείλω αυτές τις συμπεριφορές. Μόλις είχα έρθει από την Θεσσαλονίκη, ούτε σπίτι δεν είχα νοικιάσει. Ήμουν στα χαμένα. Είχα κάνει πρόταση για εκπομπή στην ΕΡΤ. Εκείνοι ενημέρωσαν τον χορηγό ότι για να κάνουν την εκπομπή θέλουν κάποια άλλη και όχι έμενα για πολιτικούς λογούς».

Τέλος αναφέρθηκε στη διαδικασία κρυοσυντήρησης ωαρίων στην οποία υποβλήθηκε. «Προχώρησα σε κατάψυξη ωαρίων γιατί περνάνε τα χρόνια και η αναπαραγωγική ηλικία δεν έχει σχέση με την βιολογική της. Αν και γνωρίζω ότι είναι μεγάλη ευθύνη, δεν έχω αποκλείσει το ενδεχόμενο να αποκτήσω παιδί χωρίς σύντροφο»