Ανθή Βούλγαρη: «Τη δουλειά μου τη βλέπω σαν τον πρωταθλητισμό και ο δρόμος είναι μοναχικός»
Τηλεόραση

Ανθή Βούλγαρη: «Τη δουλειά μου τη βλέπω σαν τον πρωταθλητισμό και ο δρόμος είναι μοναχικός»

Ανθή Βούλγαρη: «Τη δουλειά μου τη βλέπω σαν τον πρωταθλητισμό και ο δρόμος είναι μοναχικός»

Το πρωινό δίδυμο του Mega σε μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη στην Ελένη

Η καλή χημεία τους πίσω από τις κάμερες βγαίνει και στο γυαλί και είναι ένας από τους λόγους που οι τηλεθεατές δεν χάνουν το καθημερινό πρωινό ραντεβού τους στο Mega.

Ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος και η Ανθή Βούλγαρη βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής «Ελένη» και μίλησαν για το πόσο ωραία περνάνε στην εκπομπή, για την επικοινωνία που έχουν με τους τηλεθεατές, αλλά και για όσα απασχόλησαν περισσότερο φέτος την ελληνική κοινή γνώμη.

Σε κάποιο σημείο και με αφορμή τις γιορτινές ημέρες που διανύουμε ο γνωστός δημοσιογράφος εξήγησε στην Ελένη Μενεγάκη γιατί προτιμά το Πάσχα από τα Χριστούγεννα. «Τα Χριστούγεννα είναι πολύ ωραία γιατί δεν κάνεις τίποτα, δεν έχει επικαιρότητα και είσαι μια χαρά. Αυτό σε βασανίζει ότι κάνεις εκπομπές και δεν έχει θέματα. Οπότε τι θα κάνεις; Θα λες τα ίδια και τα ίδια».

«Εγώ είμαι της Πρωτοχρονιάς και του Πάσχα γιατί βαριέμαι. Τα Χριστούγεννα είναι τρεις μέρες που μόνο μπορείς να ξεκουραστείς. Το Πάσχα κάνεις πράγματα, ταξιδεύεις, δεν έχει άσχημο καιρό. Την Πρωτοχρονιά βρίσκεσαι με φίλους».

Σε ερώτηση για το αν έχουν χρόνο να διαθέσουν σε φιλικές παρέες ως άνθρωποι της τηλεόρασης με εξαντλητικό πρόγραμμα η Ανθή Βούλγαρη απάντησε ότι «μας αρέσει πολύ η δουλειά μας για να την κάνουμε. Είμαστε από τους ευλογημένους, μην γκρινιάζουμε. Το βλέπω σαν πρωταθλητισμό. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι συγκεκριμένα τα πράγματα που κάνεις. Όταν κάνεις πρωταθλητισμό είναι μοναχικός ο δρόμος».

Διαβάστε επίσης

Ανθή Βούλγαρη: «Είμαι σύσκεψη, στάβλος, φαγητό στο σπίτι να μαγειρέψω γιατί είμαι και νοικοκυρά»