Αντιγόνη Κουλουκάκου: Πήγε στο πλατό με το μωρό της και η Ελένη την άφησε για να πάει να το δει!
Τηλεόραση

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Πήγε στο πλατό με το μωρό της και η Ελένη την άφησε για να πάει να το δει!

Αντιγόνη Κουλουκάκου: Πήγε στο πλατό με το μωρό της και η Ελένη την άφησε για να πάει να το δει!

Τρελάθηκε η Ελένη Μενεγάκη με την παρουσία του μπέμπη στο πλατό!

Η Αντιγόνη Κουλουκάκου, η Ιουλία από τη Γη της ελιάς, ήταν καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη. Η ηθοποιός πριν από 2 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί. Η Ελένη Μενεγάκη τη ρώτησε γιατί μιλάει σιγά και όταν η ηθοποιός της είπε ότι στο πλατό ήταν το μωρό της μαζί με τη μητέρα της, η παρουσιάστρια την άφησε για να πάει να το δει, παρακαλώντας την να μιλάει λίγο μόνη της!

Ευτυχώς έπεσε το αφιερωματικό βίντεο στην ηθοποιό και έτσι επέστρεψε στη θέση της. «Το μωρό είναι ίδιο η Αντιγόνη» είπε η παρουσιάστρια.

«Στη Γη της ελιάς απέχω λίγο τώρα με το μωρό, η παραγωγή μου έδωσε αυτό το περιθώριο αλλά προέκυψαν άλλες δουλειές οπότε δυο βδομάδες μετά τη γέννα γύρισα στη δουλειά. Αλλά συμμετέχω σε μία σειρά στο Netflix. Είμαι μία βασική ηρωίδα και ο δεύτερος κύκλος της σειράς γυρίζεται στην Ελλάδα. Είναι μία νορβηγική σειρά αλλά είναι στα Αγγλικά. Η δουλειά για μένα δεν έχει σταματήσει, οπότε κάνω όσα περισσότερα πράγματα μπορώ με το μωρό» είπε εξηγώντας γιατί ο γιος της ήταν μαζί της στο πλατό.

«Στο σπίτι γκρινιάζει το παιδί, έξω όχι» είπε.

«Κάθε βδομάδα αναπροσδιορίζω τα πράγματα. Και το μωρό αλλάζει. Λέω ότι έχει προστεθεί κάτι στον χαρακτήρα μου,  δεν έχω αλλάξει, αλλά έχει προστεθεί κάτι πολύ σημαντικό, περισσότερη υπομονή και η ευτυχία είναι σε έναν υπερθετικό βαθμό. Από τη μέρα που γεννήθηκε ο γιος μου, είναι λες και είμαστε ένα σώμα και συμβιώνουμε μαζί. Έτσι το ζω. Περνάω κάτι σαν baby blues. Καμιά φορά είμαι μόνη μου και βάζω τα κλάματα και πολλές φορές όταν είναι και άλλοι, δεν τους θέλω. Είμαι εγώ και αυτός. Όλα αλλάζουν τώρα για εμένα».

«Εγώ δεν είχα μητρικό ένστικτο παλιά. Αυτό που ήθελα ήταν να νιώσω πως είμαι ερωτευμένη με τον πατέρα του παιδιού, όχι πως σκεφτόμουν να κάνω παιδί. Αυτός το έκανε για εμένα γιατί έχει και δύο παιδιά στην εφηβεία. Τα παιδιά όμως, με βοηθάνε πάρα πολύ με τον αδελφό τους. Στα γυρίσματα έχω πει πως θα τον παίρνω μαζί. Κάποια γυρίσματα μου το επιτρέπουν να τον έχω μαζί.

Έχω καταλάβει πως όταν λες “ποτέ”, θα σου συμβεί. Όταν λες πως κάτι δεν θα σου συμβεί, σου συμβαίνει. Για αυτό δεν πρέπει να κρίνουμε και να ζούμε το τώρα. Θέλω ο γιος μου να έχει ενσυναίσθηση, καλοσύνη και γενναιοδωρία. Αυτά θα ήθελαν να μπορώ να του τα μάθω. Θα τον ονομάσουμε Άγγελο» είπε για τη νέα της ζωή ως μητέρα.