Αντώνης Καφετζόπουλος: «Σιγά σιγά περνάμε στο δράμα με τον Κασσελάκη»
Τηλεόραση

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Σιγά σιγά περνάμε στο δράμα με τον Κασσελάκη»

Αντώνης Καφετζόπουλος: «Σιγά σιγά περνάμε στο δράμα με τον Κασσελάκη»

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος στην εκπομπή Ελένη σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος μίλησε στην εκπομπή Ελένη για τα παιδικά του χρόνια, για τα επαγγελματικά του, το γάμο ομόφυλων ζευγαριών, τον Στέφανο Κασσελάκη, τους γιους του και την σχέση του επί δέκα χρόνια.

«Στην Κωνσταντινούπολη όπου και γεννήθηκα περνούσαμε μια χαλαρή ζωή με την αίσθηση πάντα ότι θα μας διώξουν ως μια μειονότητα. Η ζωή μου μέχρι τα τριανταπέντε ήταν διαφορετική. Ήμουν λίγο φοιτητής αλλά δεν μου άρεσε και τα παράτησα. Έπειτα δούλευα, από δουλειές του ποδαριού μέχρι και πιο υπεύθυνες όπως ηχολήπτης. Νοσταλγώ την εποχή που ήμουν ηχολήπτης…», ανέφερε.

Για την ενασχόληση του με τα κοινά και τον Στέφανο Κασσελάκη, σχολίασε:

«Ο κόσμος αντέδρασε όταν αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά και αντιδρούν ακόμα όταν λέω “ναι” στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών, την τεκνοθεσία και την υιοθεσία αλλά αν θεωρώ κάτι σωστό θα το πω.

Σιγά σιγά περνάμε στο δράμα μετά την είσοδο του Στ. Κασσελάκη στην πολιτική γιατί στην αρχή ήμασταν στη φάση της κωμωδίας. Κάναμε πλάκα, γελάσαμε που ένας ουρανοκατέβατος τύπος που δεν τον ήξερε κανείς έγινε πρόεδρος του δεύτερου μεγαλύτερου κόμματος στην Ελλάδα τον ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι σίγουρος ότι θα υπάρξουν πιο δραματικές στιγμές…».

Επίσης αναφέρθηκε στην σχέση του με τη Βάσω Μιχαλοπούλου και τους γιους του:

«Οι σχέσεις μου με τα παιδιά μου έχουν σταθεροποιηθεί γιατί είμαστε τρεις μεγάλοι άνθρωποι. Όταν με ρωτάνε τη γνώμη μου, τη λέω αναλυτικά και γίνομαι κουραστικός. Αν τα παιδιά μου θέλουν να κάνουν κάτι το κάνουν, δεν είμαι ”ο μπαμπούλας” μπαμπάς. Ο πιο δύσκολος ρόλος στη ζωή είναι αυτός του πατέρα, να μεγαλώσεις και να μεγαλώνουν μαζί σου δύο πρόσωπα και στο τέλος να πεις “τα κατάφερα”».

«Η Βάσω είναι ο άνθρωπός μου, γνωριζόμασταν χρόνια, είχαμε μια έλξη χωρίς να φλερτάρουμε και πριν από 10 χρόνια έγινε σχέση».

Δείτε όλη τη συνέντευξη από την εκπομπή: