Αντρέας Γεωργίου: Η νέα σειρά που ετοιμάζει, το όραμα για τη Famagusta και η 4η σεζόν της Γης της Ελιάς
Τηλεόραση

Αντρέας Γεωργίου: Η νέα σειρά που ετοιμάζει, το όραμα για τη Famagusta και η 4η σεζόν της Γης της Ελιάς

Αντρέας Γεωργίου: Η νέα σειρά που ετοιμάζει, το όραμα για τη Famagusta και η 4η σεζόν της Γης της Ελιάς

Όσα αποκάλυψε στον Τάσο Τρύφωνος για τα μελλοντικά του σχέδια

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε ο Αντρέας Γεωργίου στην εκπομπή, Τετ α Τετ, και αποκάλυψε μεταξύ άλλων τα επόμενα επαγγελματικά του βήματα.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης είναι το πρόσωπο των ημερών με αφορμή τη σειρά, Famagusta, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 21:00 στο Mega.

Όπως είπε, είναι μια σειρά που ήθελε να αποτυπώσει την ιστορία της Κύπρου που αρκετοί αγνοούσαν και μάλιστα εξέφρασε και μια ακόμη επιθυμία του για την εν λόγω σειρά.

«Έχω πει και είναι επιθυμία μου που δεν ξέρω αν είναι εφικτό να υλοποιηθεί να κάνω και έναν κύκλο επεισοδίων που αφορά την άλλη πλευρά και μετά έναν τρίτο κύκλο που θα ενώσει τις δύο πλευρές. Οι αντιδράσεις πάντα θα υπάρχουν».

Πριν από λίγες ημέρες, έγινε γνωστό ότι η Γη της Ελιάς θα πάει και για τέταρτη σεζόν το Mega με τους τηλεθεατές να αδημονούν την εξέλιξη των ηρώων.

Ήταν κάτι που τον φόβισε αυτό ή ήταν κάτι που ήρθε αβίαστα τόσο από τον ίδιο όσο και από τη Βάνα Δημητρίου;

«Σε καθημερινή βάση ασχολούμαι με τη Γη της ελιάς. Τη σειρά τη λέμε “ο πνεύμονας της εταιρείας παραγωγής μας”. Πρέπει πρώτα από όλα η Ελιά να είναι εκεί που πρέπει. Δεν φοβάμαι την τέταρτη σεζόν γιατί έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στη Βάνα Δημητρίου. Για να παρθεί η απόφαση για την τέταρτη σεζόν πρέπει να μου πει η Βάνα ότι το έχουμε. Εφόσον μου είπε ότι το έχουμε δεν έχω ανασφάλεια!».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και για το νέο του επαγγελματικό βήμα πάλι μέσα από τη συχνότητα του Mega.

Εδώ και λίγο διάστημα υπάρχουν πληροφορίες για τη νέα σειρά που ετοιμάζει και ενδεχομένως θα ονομάζεται «Τιρκουάζ». Ο ίδιος δεν θέλησε να δώσει πληροφορίες τόσο για το όνομα όσο και για το τι θα περιέχει η συγκεκριμένη σειρά. Το μόνο που μπόρεσε να αποκαλύψει είναι ότι θα είναι ένα νέο μοντέλο σειράς που μέχρι πρότινος δεν έχουμε δει από τον ίδιο.

«Επειδή είναι ένα καινούργιο μοντέλο δεν μπορώ να σου πω κάτι γιατί ακόμα το δουλεύουμε με το κανάλι. Θα είναι ένα καινούργιο μοντέλο σειράς. Μια σειρά είναι καθημερινή, άλλη εβδομαδιαία. Αυτό είναι ένα καινούργιο μοντέλο. Στο Τατουάζ ήταν 8 επεισόδια την εβδομάδα, στο Mega 6 φορές την εβδομάδα, το Famagusta 1 φορά την εβδομάδα. Αλλά αυτό θα το ανακοινώσει το κανάλι, δεν μπορώ να πω».

Διαβάστε επίσης

Famagusta – Γεωργίου: «Δεν πήραμε άδεια να κινηματογραφήσουμε την Αμμόχωστο. Τα πλάνα τα έχω αγοράσει από…»