Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που δεν πήγε ο γαμπρός της στην κηδεία της μητέρας της
Τηλεόραση

Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που δεν πήγε ο γαμπρός της στην κηδεία της μητέρας της

Άντζελα Δημητρίου: Ο λόγος που δεν πήγε ο γαμπρός της στην κηδεία της μητέρας της

Το ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου»

Τη μητέρα της αποχαιρέτησε το πρωί της Παρασκευής 23/2, η Άντζελα Δημητρίου, με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη, να είναι στο πλευρό της καθ’ όλη τη διάρκεια της κηδείας.

Μητέρα και κόρη, παρά τις διαφωνίες και τις εντάσεις μεταξύ τους το τελευταίο διάστημα, ενώθηκαν ξανά για να στηρίξουν η μία την άλλη σε αυτή τη δύσκολη στιγμή.

«Η Όλγα Κιουρτσάκη έμαθε για τον θάνατο της γιαγιάς της από τα sites. Τηλεφώνησε αμέσως σε οικογενειακό πρόσωπο και ρώτησε αν αληθεύουν αυτά που γράφονται. Λίγη ώρα αργότερα έφτασαν στο σπίτι της Άντζελας οι υπεύθυνοι του γραφείου τελετών για να κάνουν τα δέοντα και να ετοιμάσουν την κηδεία. Η Όλγα τα βρήκε με την Άντζελα μέσα σε δευτερόλεπτα. Ανέβηκε στο σπίτι της και παρηγορούσε η μία την άλλη για την απώλειά τους. Συναντήθηκαν πολλές φορές μέχρι την κηδεία και ήταν ενωμένες.

Μετά την κηδεία έγινε καφές και γεύμα σε στενό φιλικό περιβάλλον. Η Άντζελα ήταν συνεχώς με την Όλγα. Όσα έγιναν τα έλυσαν αυτόματα και με αγάπη. Έρχεται μια στιγμή που όλα αυτά ξεχνιούνται» τόνισε το στενό περιβάλλον της Όλγας Κιουρτσάκη στην εκπομπή «Γεια Σου».

Όπως ανέφερε η Νάνσυ Παραδεισανού, ο γαμπρός της Άντζελας Δημητρίου, Φώτης Λώσης, τον οποίο δεν είδαμε στην εκκλησία, δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην κηδεία, καθώς έπρεπε να κρατήσει την κόρη του.

Διαβάστε ακόμα

Άντζελα Δημητρίου: Χέρι χέρι στην κηδεία της μητέρας της με την κόρη της, Όλγα Κιουρτσάκη