Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου μού έκανε μπούλινγκ. Έβγαινε στα κανάλια και έλεγε…»
Τηλεόραση

Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου μού έκανε μπούλινγκ. Έβγαινε στα κανάλια και έλεγε…»

Άντζελα Δημητρίου: «Ο πατέρας μου μού έκανε μπούλινγκ. Έβγαινε στα κανάλια και έλεγε…»

Όσα εξομολογήθηκε για τη ζωή της αλλά και τον πατέρα της

Στο πρωτοχρονιάτικο επεισόδιο της εκπομπής, Στούντιο 4, βρέθηκε καλεσμένη η Άντζελα Δημητρίου και μίλησε για τη ζωή της αλλά και την επαγγελματική της πορεία όλα αυτά τα χρόνια.

Η επιτυχημένη τραγουδίστρια εξομολογήθηκε τα πάντα για τη σχέση με τον πατέρα της αλλά και το μπούλινγκ που έχει βιώσει από μικρή ηλικία.

«Από τη δεκαετία του ’70 που βγήκα στη δουλειά, μέχρι σήμερα έχω φάει πολύ μπούλινγκ. Πώς μιλάς, πώς ντύνεσαι. Πώς τραγουδάς δεν έχει πει κανένας όμως. Ήθελα να τους πω ότι η μόρφωση παιδιά δεν είναι το παν. Το να μπορείς να μιλάς ελεύθερα και ο άλλος να σε κρίνει, αυτό δεν αφορά τον κόσμο που σε ακούει να τραγουδάς. Μπορεί να μιλάς ωραία και να μην ξέρεις να μην τραγουδάς. Στεναχωριόμουν πολύ. Μπούλινγκ έκαναν και στο παιδί μου που την έβγαλα στη δουλειά. Χτυπούσαν εμένα με τον τρόπο που μιλούσαν με την κόρη μου. Μετά σταμάτησε και την έβαλα στη δουλειά στο μακιγιάζ, μετά να μου κάνει μαλλιά. Το διαχειριζόμουν με χαμόγελο. Έλεγα “οκ, λέτε για εμένα αλλά εγώ προχωράω. Δεν έχετε κάτι άλλο να μου πείτε”. Όταν πήγαινα να κοιμηθώ έλεγα “πώς το κάνετε αυτό ρε γαμώτο;”. Ήμουν το εύκολο θύμα».

«Ξεκίνησα το τραγούδι με τον Βασίλη Βασιλειάδη. Με άκουσα πρώτη φορά στο δισκοπωλείο που δούλευα. Είχα τρέλα να τραγουδάω, έλεγα τα πάντα. Έβαζα το πικ απ, άκουγα και τραγουδούσα από πάνω. Έτσι έμαθα να τραγουδάω. Στο ΒΒ ήμουν 17-18 χρονών όταν πήγα. Όταν ξεκινάς δεν είναι τα ίδια χρήματα με μετά. Όταν δούλεψα στο Κανόνι, τα χρήματα ήταν λίγα. Αλλάζει η ζωή μου, προσέχω πιο πολύ τη μητέρα μου, πήραμε πλυντήριο, τηλεόραση. Της τα πήρα όλα! Έπρεπε να φύγουμε από το νοίκια κάποια στιγμή. Γιατί το να αλλάζουμε τα έπιπλα να τα πάμε στο άλλο, είναι κουραστικό. Όταν πάτησα στα πόδια μου αλλάξαμε σπίτι και πήρα δικό μου στην Ηλιούπολη, που είμαι και τώρα».

«Μικρή στερήθηκα την οικογένεια. Την οικογένεια που έβλεπα τη ζήλευα. Ήθελα τη μητέρα μου και τον πατέρα μου δίπλα μου. Ήθελα τον πατέρα μου να μου δείξει τον ίδιο δρόμο, να μην λοξοδρομήσω. Ήταν πάντα από πίσω μου με μια άσχημη εικόνα προς εμένα. Έβγαινε στα κανάλια και έλεγε διάφορα. Δεν ήταν καλό για εμένα. Όταν άναψαν τα γράμματά μου στη Βάρη και το είδε στη μαρκίζα είπε “Είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου”. Ήταν τόσο πικρό για ένα κορίτσι που είχε παλέψει μόνο του, ήταν μόνο του στη βιοπάλη και να έρθει να πει “Είμαι ο πατέρας της Άντζελας Δημητρίου”. Τον βοήθησα πολύ μετά για να μην μου κάνει μπούλινγκ. Έλεγε “Αυτή έχει βίλα και εγώ είμαι φτωχός”. Και τον έπαιρνα τηλέφωνο και του έλεγα “Μην λες και εσύ για το παιδί σου. Τι θες να σου κάνω; Ό,τι μπορώ να σου κάνω θα στο κάνω”. Δεν ήταν μόνος του. Είχε και μια γυναίκα που του πιπιλούσε το μυαλό και του έλεγε “Η κόρη σου είναι η Άντζελα Δημητρίου, πρέπει να της τα πάρεις”».

Διαβάστε επίσης

Οι Πανθέοι: Όσα θα δούμε στο πρώτο διπλό επεισόδιο της χρονιάς