Αποκαλυπτικός Σκουλός για GNTM: «Υπήρχαν meetings άβολα, έφευγα με νεύρα»
Τηλεόραση

Αποκαλυπτικός Σκουλός για GNTM: «Υπήρχαν meetings άβολα, έφευγα με νεύρα»

Αποκαλυπτικός Σκουλός για GNTM: «Υπήρχαν meetings άβολα, έφευγα με νεύρα»

Δεν πέρασε και ειδυλλιακά στο ριάλιτι μοντέλων...

Το… διαδικτυακό κατώφλι του Fipster πέρασε ο Δημήτρης Σκουλός με τον γνωστό φωτογράφο να μιλά για τη GNTM εποχή του αλλά και τις σχέσεις του με την Βίκυ Καγιά.

«Το GNTM ξεκίνησε για μένα πριν δέκα χρόνια γιατί φωτογράφιζα τους τελικούς στον ANT1. Με πήραν τηλέφωνο από την παραγωγή του Star και μου είπαν ότι ενδιαφέρονται. Έκανα δυο δοκιμαστικά. Σαν επαφή με την τηλεόραση ήταν η πρώτη. Το πρώτο τρίμηνο πέρασα πολύ δύσκολα, φοβόμουν ότι θα μου κάνει πολύ κακό στη δουλειά μου. Είπα το «ναι» για βιοποριστικούς λόγους, πρέπει να δουλέψω. Είναι ένα έξτρα εισόδημα».

Στην ερώτηση αν συνεργαζόταν ξανά στο μέλλον με τη Βίκυ Καγιά απάντησε:

«Είναι πολύ δύσκολη ερώτηση. Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια. Οι άνθρωποι δεν αλλάζουν. Ανάλογα τι σχέση θα είχαμε στη δουλειά, τι project θα ήταν, ανάλογα την παραγωγή, ποιος κάνει κουμάντο και τι όρια θα έβαζα εγώ. Δεν την έχω κάνει unfollow. Δεν στεναχωρήθηκα, δεν ασχολούμαι. Με την Βίκυ δεν είμαστε φίλοι, δεν μιλάμε. Ούτε εκείνη θα με πάρει. Μπορεί να μην της αρέσει η δουλειά μου, για αυτό να με έκανε unfollow».

Δημήτρης Σκουλός για Βίκυ Καγιά: «Καλή τύχη ό,τι και να κάνει, εγώ δεν θέλω το κακό κανενός ανθρώπου»

Σε άλλο σημείο αποκάλυψε: «Μερικές φορές είχαμε ωραίες στιγμές στα γυρίσματα, μερικές όχι. Δεν μπορεί να είσαι πάντα στα μαύρα. Υπήρχαν πολλές στιγμές έντασης, που κατ΄εμέ δεν θα έπρεπε να υπάρχουν. Υπήρχαν meetings κάπως άβολα. Υπήρχαν φορές που έφευγα και είχα πάρα πολλά νεύρα».