Απόστολος Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι χαζό σαν εμένα, έχουμε την ίδια πετριά…»
Τηλεόραση

Απόστολος Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι χαζό σαν εμένα, έχουμε την ίδια πετριά…»

Απόστολος Γκλέτσος: «Το παιδί μου είναι χαζό σαν εμένα, έχουμε την ίδια πετριά…»

Τα κοινά στοιχεία με την κόρη του και η πολιτική

Ο Απόστολος Γκλέτσος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Ελένη και μίλησε για τα κοινά στοιχεία με την κόρη του, την αντίληψη για την αλλαγή και το σίριαλ που συμμετέχει αυτή τη τηλεοπτική περίοδο «Η Γη της Ελιάς».

Αναφερόμενος στην κόρη του και τα κοινά τους στοιχεία σχολίασε:

«Η κόρη μου είναι 22 χρονών, έχουμε πολλά κοινά στοιχεία και όχι μόνο εμφανισιακά. Αυτό το παιδί είναι λίγο χαζό σαν και εμένα. Δεν είναι για αυτόν τον κόσμο, είναι λίγο καλλιτέχνης και θέλει να φτιάξει τον κόσμο μέσα από την τέχνη. Σπουδάζει πολιτικές επιστήμες και σκηνοθεσία.

Πιστεύει ότι θα φτιάξει τον κόσμο, όπως και εγώ. Εγώ βέβαια μέσα από την πολιτική, έτσι και αυτό. Έχουμε την ίδια πετριά, δεν έχουμε διαφωνήσει ποτέ για τις ιδέες μας για τον κόσμο γιατί συμφωνούμε σε όλα. Το παιδάκι και αυτό θα περάσει τα ίδια με εμένα, τις ίδιες κακουχίες… Κάτι ξέρω σαν πατέρας».

«Στη Γη της Ελιάς δεν με έχουν ανάγκη, ήταν πρώτοι πριν μπω εγώ»

«Με πιάνεις σε μια κατάσταση που είμαι χαρούμενος για τη πρόταση να παίξω σε μια τέτοια επιτυχία τριών χρόνων. Ξαφνικά σου λένε, ” έλα και εσύ να πάρεις ένα κομματάκι από την επιτυχία, που δεν σε έχουμε ανάγκη αλλά έλα”. Αυτό σου δημιουργεί ευθύνη μεγάλη και άγχος.

Η πραγματικότητα είναι, είναι πρώτοι στο μεγαλύτερο κανάλι και ξαφνικά σου λένε έλα και εσύ. Καταλαβαίνω γιατί μου είπαν να έρθω, μου είπαν να έρθω γιατί χρειάζονται και άλλες ιστορίες αλλά σου δημιουργεί και αυτό ένα άγχος…».

«Ένας φτωχός άνθρωπος, αν δεν έχει πλούσιο μπαμπά, δεν μπορεί να μπει στην πολιτική»

«Την πολιτική και τη ηθοποιία έχω βρει ένα τρόπο και τα συνδυάζω. Αν δεν είσαι από πολιτικό τζάκι πρέπει να βρεις ένα τρόπο να σε μάθει ο κόσμος. Πρέπει να ξοδέψεις για την πολιτική γιατί είναι μεγάλο έξοδο, είναι μια καλή βοήθεια να σε ξέρουν από την δουλειά σου γιατί αλλιώς δεν βγαίνει.

Ένας φτωχός άνθρωπος, όσο καλός επιστήμονας και να είναι, αν δεν έχει πλούσιο μπαμπά δεν μπορεί να μπει στην πολιτική. Ενώ ένας ηθοποιός και φτωχός να είναι δεν χρειάζεται να δώσει εκατομμύρια για να τον μάθουν, οπότε μπαίνει, μιλάω για εμένα πάντα…».

Δείτε το απόσπασμα από την συνέντευξη:

Διαβάστε επίσης:

Η γη της ελιάς spoiler: Αυτόν τον ηθοποιό δεν θα δούμε στον 4ο κύκλο της σειράς