Απόστολος Μαγγηριάδης: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης με έσωσε από τον μακελάρη του Στρασβούργου όταν…»
Τηλεόραση

Απόστολος Μαγγηριάδης: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης με έσωσε από τον μακελάρη του Στρασβούργου όταν…»

Απόστολος Μαγγηριάδης: «Ο Νίκος Ανδρουλάκης με έσωσε από τον μακελάρη του Στρασβούργου όταν…»

Όσα εκμυστηρεύτηκε στην εκπομπή, Μπαμπά-δες

Καλεσμένος στην εκπομπή, Μπαμπά-δες, βρέθηκε ο Απόστολος Μαγγηριάδης και αναφέρθηκε τόσο στην οικογένειά του αλλά και σε ένα τρομακτικό γεγονός που βίωσε.

Ο παρουσιαστής του δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα δεύτερο παιδάκι και αποκάλυψε εάν έχει πάρει ποτέ μαζί του την κόρη του στη δουλειά.

«Δεν έχω πάρει την κόρη μου στη δουλειά αλλά την πήρε η σύζυγός μου. Το συζητήσαμε αργότερα στο σπίτι και της άρεσε. Νομίζω θα το κάνουμε όταν θα μπορεί να είναι πιο ήσυχη. Η Φένη μοιάζει στη σύζυγό μου και στη συμπεριφορά και στην εμφάνιση. Είμαι συνειδητοποιημένος και θεωρώ ότι ο κάθε άνθρωπος πρέπει να ακολουθεί αυτό που θέλει η καρδιά του. Αυτό θα μάθω στα παιδιά μου και είναι η συμβουλή που δίνω. Ό,τι αγαπάει και όπου θέλει!».

«Δεν μπαίνει ποτέ ο άντρας στο mindset του μπαμπά, θα έρθουν τα πράγματα με κάποιο τρόπο. Όταν ήμουν μικρός το σκεφτόμουν περισσότερο στο κομμάτι του κοινωνικού μοντέλου. Αλλά η ζωή μου έμαθε ότι έρχεται φυσιολογικά, αφού είσαι με έναν άνθρωπο που αγαπάς και τις δυσκολίες. Δεν είσαι ποτέ έτοιμος! Έγινα μπαμπάς στα 42, θα μπορούσε να έρθει νωρίτερα ή αργότερα. Υπάρχει στο μυαλό να έρθει ένα δεύτερο παιδάκι».

«Το 2018 στο Στρασβούργο και ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν Ευρωβουλευτής, τρώγαμε σε ένα μπαρ και εκεί που φοράω το παλτό μου και τον αποχαιρετώ, μου λέει να κάτσω λίγο παραπάνω. Ξαφνικά βλέπουμε κόσμο να τρέχει να σωθεί. Κατέβηκαν τα ρολά και τρέξαμε πίσω να κρυφτούμε. Ήταν η ιστορία με τον μακελάρη που σκότωσε κάποιους ανθρώπους και για ένα 5ωρο όλο το Στρασβούργο έσβησε. Όλος ο κόσμος κρύφτηκε στα σπίτια του να γλιτώσει. Ένιωσες τι είναι τρομοκρατία! Ένας τύπος που δεν ξέρω τι τον ενοχλούσε εκείνη τη στιγμή, έκανε ό,τι έκανε και μέχρι να τον βρει η αστυνομία μείναμε στο εστιατόριο με άλλους 20-30 ανθρώπους. Πρέπει να μπούμε σε ένα διαφορετικό mindset. Θα ζούμε πάντα με προκλήσεις, αλλά άμα έχουμε την υγεία μας θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε».

Διαβάστε επίσης

Απόστολος Μαγγηριάδης: Η στιγμή που βίωσε on air τον σεισμό – «Προσπάθησα να πνίξω τον φόβο μου»