Αράχωβα: «Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας»
Τηλεόραση

Αράχωβα: «Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας»

Αράχωβα: «Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του ιδιοκτήτη της ταβέρνας»

Η συνήγορος υπεράσπισης του ιδιοκτήτη της ταβέρνας που είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων μιλά στο Live News

Έχουν περάσει αρκετοί μήνες από όταν ήρθε στη δημοσιότητα η κακοποίηση του Όλιβερ στην Αράχωβα με τους κτηνιάτρους να μιλούν για ανθρώπινη εμπλοκή.

Άπαντες ψάχνουν να βρουν ποιος ήταν εκείνος που κακοποίησε θανάσιμα το χάσκι που ήταν ένα από τα πιο αγαπητά ζώα της περιοχής.

Ο ιδιοκτήτης του μέσα από αναρτήσεις του αλλά και δηλώσεις στα Μέσα έψαχνε να βρει απαντήσεις αφού είχε τεθεί στο τραπέζι και το ενδεχόμενο να τον κατασπάραξε αγέλη ζώων.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχε ακουστεί μεταξύ άλλων και το όνομα ενός ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή βάζοντάς τον στο κάδρο των υπόπτων.

Ενώ όλοι πίστευαν ότι η υπόθεση είχε μπει στο αρχείο, τις τελευταίες μια ανάρτηση έκανε λόγο ότι έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε πρόσωπο που φέρεται να είναι ο κακοποιητής.

Η συνήγορος υπεράσπισης του ιδιοκτήτη της ταβέρνας, Ντόρα Κρητικοπούλου, μιλά στο Live News τονίζοντας ότι ο εντολέας της δεν έχει καμία σχέση με όλη αυτή την υπόθεση.

«Μετά από 4 μήνες διασυρμού του εντολέα μου με ψευδείς πληροφορίες που διαχέονται σε όλο το διαδίκτυο, πλέον με πολύ ταχείς διαδικασίες οι φάκελοι είναι στον εισαγγελέα κι έχουν ξεκινήσει προκαταρτικές εξετάσεις. Δεν κρίθηκε ποτέ ούτε καν ύποπτος, γιατί δεν υπάρχει η ελάχιστη ένδειξη. Δεν έχει ασκηθεί καμία ποινική δίωξη σε βάρος του. Το βασικό ερώτημα είναι γιατί στοχοποιήθηκε ο πελάτης μου. Εδώ έγινε ότι πρέπει να δώσω κάποιον γιατί αυτό με συμφέρει. Είχαν στοχοποιηθεί πριν από την εντολέα άλλοι τρεις άνθρωποι».

Διαβάστε επίσης

Όλιβερ: Αντεπίθεση από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας για συκοφαντία – «Οι μηνύσεις είναι σε καθημερινό επίπεδο»