Αράχωβα: «Μπορεί κάποιος με αγγελικό πρόσωπο να είναι ο κακοποιητής»
Τηλεόραση

Αράχωβα: «Μπορεί κάποιος με αγγελικό πρόσωπο να είναι ο κακοποιητής»

Αράχωβα: «Μπορεί κάποιος με αγγελικό πρόσωπο να είναι ο κακοποιητής»

Σε συμπληρωματική κατάθεση κλήθηκε ο ιδιοκτήτης του χάσκι

Όλη η ελληνική κοινωνία έχει ξεσηκωθεί μετά την τραγική είδηση ότι ένα χάσκι κακοποιήθηκε σεξουαλικά από άνθρωπο στην Αράχωβα.

Μέχρι στιγμής δεν έχει εντοπιστεί ο δράστης με την αστυνομία να έχει συλλέξει το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να βρουν έστω και ένα στοιχείο.

Ήδη στα social media έχει γίνει ολόκληρο κίνημα προκειμένου να γίνει cancel ο προορισμός αφού θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη σε αυτό το έγκλημα!

Ο ιδιοκτήτης του Όλιβερ κλήθηκε από τις αστυνομικές αρχές προκειμένου να δώσει κάποιες περαιτέρω διευκρινίσεις.

Ο λόγος που έχει κληθεί για συμπληρωματική κατάθεση ο ιδιοκτήτης του σκύλου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Alpha, είναι γιατί οι αστυνομικοί έχουν συλλέξει βίντεο από την περιοχή, στα οποία φαίνεται ότι ο Όλιβερ κυκλοφορεί μόνος του και ελεύθερος και στις 24-25-26 Νοεμβρίου, γεγονός το οποίο έρχεται σε αντιπαράθεση με τα όσα τους είχε δηλώσει ο κηδεμόνας του σκύλου.

Ο ίδιος είχε αναφέρει πως ο Όλιβερ ήταν πάντα μέσα στο σπίτι και δεν έβγαινε ποτέ μόνος του έξω, παρά μόνο μία ημέρα που έφυγε και επέστρεψε στις 27 του μηνός, στην φρικτή κατάσταση που βρέθηκε.

Εκτός από αυτό, οι αστυνομικοί έχουν ζητήσει τόσο από τον ιδιοκτήτη, όσο και από γείτονες της περιοχής, να καταθέσουν εγγράφως και ενόρκως, εάν υπήρχαν ποτέ κάμερες στα σπίτια τους ή όχι.

Στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μίλησε και ο δήμαρχος Αράχωβας, κ. Γιάννης Σταθάς, ο οποίος μεταξύ άλλων, δήλωσε πως «μπορεί κάποιος με αγγελικό πρόσωπο να είναι ο κακοποιητής».

Διαβάστε επίσης

Δήμαρχος Αράχωβας: «Δεν θέλω να σκεφτώ ότι υπάρχει εδώ άνθρωπος που ξέρει κάτι και θέλει να πάρει χρήματα για να μιλήσει»