Αράχωβα – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Η κατάσταση ξέφυγε – Είχα απειλητικά μηνύματα»
Τηλεόραση

Αράχωβα – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Η κατάσταση ξέφυγε – Είχα απειλητικά μηνύματα»

Αράχωβα – Παναγιώτης Κωνσταντινίδης: «Η κατάσταση ξέφυγε – Είχα απειλητικά μηνύματα»

Ο πρώην Survivor μίλησε για το γεγονός ότι κατηγορήθηκε από κάποιους μέσα από τα social media για το έγκλημα με τον σκύλο, Όλιβερ

Το έγκλημα με τον σκύλο Όλιβερ στην Αράχωβα συνεχίζει να συγκλονίζει το πανελλήνιο, με τις Αρχές να αναζητούν τον δράστη που κακοποίησε και θανάτωσε το ζώο.

Στα social media επικρατεί γενική κατακραυγή και cancel στην Αράχωβα, ενώ ανάμεσα στα σχόλια, υπήρξαν και μερικά που κατηγόρησαν τον πρώην παίκτη του Survivor, Παναγιώτη Κωνσταντινίδη.

Ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης βρέθηκε στην εκπομπή «Γεια σου» και αναφέρθηκε στα συγκεκριμένα σχόλια περί εμπλοκής του στην κτηνωδία με το χάσκι.

«Είχα μαγαζί στην Αράχωβα το οποίο το έχω πουλήσει. Με ενημέρωσαν ότι ακούγεται το όνομά μου ως κακοποιητής ζώου. Είχα ακούσει για το συμβάν και με είχε ενοχλήσει, είναι κάτι φρικαλέο. Πάντα βλέπαμε το χάσκι στην πλατεία, τον ήξεραν όλοι τον Όλιβερ και αρχικά νόμιζα ήταν αδέσποτο», είπε αρχικά ο πρώην Survivor.

«Η κατάσταση ξέφυγε, έγιναν πολλές αναρτήσεις. Δεν με κάλεσε ποτέ η Αστυνομία να καταθέσω. Γι’ αυτό και στην ανάρτηση που έκανα ανέφερα ότι είμαι στη διάθεση των αρχών να καταθέσω οτιδήποτε. Είχα και απειλητικά μηνύματα. Ευχόντουσαν να αρρωστήσω», τόνισε μεταξύ άλλων.

Ο ίδιος, αναφορικά με την ψυχολογική του κατάσταση, αλλά και της οικογένειάς του, δήλωσε: «Από πίσω υπάρχουν η μητέρα μου και ο πατέρας μου. Η μητέρα μου δυο – τρεις μέρες δεν έχει κοιμηθεί καθόλου».

Διαβάστε ακόμα

Αράχωβα: «Με έβρισαν και μου είπαν ότι ξήλωσα τις κάμερες»